Збирали гроші для юнака, який у комі після аварії на Дубнівській

Збирали гроші для юнака, який у комі після аварії на Дубнівській
У Палаці культури Луцька відбувся благодійний вечір «Подаруй надію», аби зібрати кошти на лікування десятикласника Владислава Андрушківа. Юнак постраждав у ДТП 8 грудня і досі перебуває в комі.

Про це повідомляє ВРД НТКУ.

Вихованця Луцького НВК «Загальноосвітня школа -інтернат – правознавчий ліцей» у Палац культури прийшли підтримати інші ліцеїсти, вчителі та друзі. Серед учасників благодійного вечора також були священнослужителі й представники влади, народний артист України Василь Чепелюк, заслужений працівник культури В’ячеслав Судима, квартет «Акорд».

Усі зичать Владиславу одужання. Заступник директора Луцького НВК «ЗОШ-інтернат -правознавчий ліцей» Людмила Шурма розповіла: «Кожен день ми розпочинаємо з того, що цікавимося, як там наш Владислав? Щодня у храмі Івана Златоустого відбувається молитва, на великій перерві молимося за нашого Владика і сподіваємося, що він скоро буде з нами».

Нагадаємо, 58-річний мешканець Луцького району, директор одного із приватних підприємств Володимир Мігас, перебуваючи за кермом автомобіля Mercedes у стані алкогольного сп’яніння (3,05 проміле) збив 16-річного хлопця на пішохідному переході на вулиці Дубнівській.

Хлопцеві щодня робили переливання крові, тож потрібно було залучати до цього багато донорів

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.