Через Волинь йдуть фури з донецькими сигаретами. ОНОВЛЕНО

Через Волинь йдуть фури з донецькими сигаретами. ОНОВЛЕНО
На території так званих Луганської та Донецької "республік" налагоджено масштабне виробництво сигарет, алкоголю, ліків і ювелірних прикрас.

Все це перевозиться в Україну для продажу і транзиту в Євросоюз, заявляють ветерани АТО, які нещодавно оголосили про старт блокади невизнаних територій, - пише Корреспондент.

Так, у Донецьку нібито виробляються сигарети для українського і європейського ринків, в Луганську - алкоголь і ліки, в Ровеньках (ЛНР) на експорт працює завод золотих прикрас.

Прикордонники і податківці нібито покривають перевалку товарів на підконтрольну територію і закривають очі на появу товару у торгових мережах України.

"Все це безпосередньо шарашить в українські торгові мережі, а фури з донецькими сигаретами зустрічають навіть біля Ужгорода і Луцька, транзитом до Європи", - йдеться на Facebook-сторінці батальйону "Донбас", чиї ветерани вирушили на "блокаду".

За їхніми даними, через непідконтрольні території йде в Україну і контрабандне російське паливо з перевалочної бази в Ровеньках.

"І все це йде щодня, без перерви на погоду й обстріли. А на підконтрольній Україні території Донецької та Луганської областей розгорнуто масштабну мережу перевалочних складів", - заявляють АТОвці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правельніше, кабмін в закритому режимі навалив угоду з молодими братніми республіками лнр та днр про співпрацю на приватні кишені, хотіли угольок ось вам, треба дешеві ліки будьласка, сигарети спирт безмежно, золоті вироби не проблема, одні воюють а інші бізнесують таке враження, що з обох сторін точно таксамо. ще впихнути в європу даний *імпорт* і тоді точно нам дорога тільки до росії європейці нас не зрозуміють
Відповісти
рідноі европи
Відповісти
Якщо така обізнаність на справі, то чи не можна кілька номерів фур скинути, бо якщо це так, то це цілий, добре організований ланцюг від ДЛНР до Угорщина, Словаччина включно. Товар же ш там приймають і там продають.
Відповісти
Щойно зрозуміли??? Да це вже 3 роки триває , а вони щойно це побачили! @@
Відповісти
ходять чутки, що на блок постах є плани по сбору грошей за той контробас, причому план по сумі в кожного відомства, що має до того стосунок, свій, гроші йдуть наверх, хто не згідний - на звільнення при любій причині.
Відповісти
Так якщо усі прокурори і місора Гандони.
Відповісти
На Волині ніякої влади не має анархія - будуй, кради...
Є стадо політиків котрі мріють попасти у Верховну раду і красти, красти, красти поки не здохнуть з мішком бабла.
Відповісти
Останні новини
Через Волинь йдуть фури з донецькими сигаретами. ОНОВЛЕНО
09 січень, 2017, 16:35