У Шацьку представили голову райадміністрації

У Шацьку представили голову райадміністрації
Відбулося представлення нового голови Шацької районної державної адміністрації Василя Голядинця.

Урочиста подія сталася у вівторок, 10 січня, - пише Район.Шацьк.

Щоб представити керівника виконавчої гілки влади Шацького району, до селища приїхав Володимир Гунчик, голова Волинської обласної державної адміністрації.

ЧИТАТИ ПРО ПЛАНИ ТА ОЧІКУВАННЯ НОВОГО ГОЛОВИ РДА

В присутності керівництва районної ради, голів сільських та селищної рад, начальників установ, організацій, структурних підрозділів райдержадміністрації губернатор зачитав розпорядження Президента України. Відповідно до документа головою Шацької районної державної адміністрації з 30 грудня призначено Василя Володимировича Голядинця, випробувальний термін - 1 місяць.

Очільник області вручив новопризначеному голові посвідчення та побажав успіхів.

- Ще хочу побажати міцного здоров'я, на цій посаді воно вам потрібне. І, звичайно, впевненості в тому, що ви зробили правильний вибір, прийшовши на конкурс і здобувши перемогу. Думаю, цим ми завершимо епопею з відсутністю в Шацьку голови райдержадміністрації, - зазначив Володимир Гунчик.

Голова ОДА подякував за роботу Сергію Сидоруку, першому заступнику голови Шацької райдержадміністрації: «Не маючи повноти повноважень, Сергій Федорович професійно виконував обовязки голови Шацької РДА. Впевнений, залишаючись членом нашої команди, він і надалі докладатиме максимум зусиль для вирішення проблемних питань громади. Побільше б таких людей».

Привітав Василя Голядинця із високим призначенням і Сергій Карпук, голова Шацької районної ради, вручивши йому квіти і висловивши надію на подальшу плідну співпрацю.

Новопризначений голова подякував керівнику області за довіру, присутнім - за гарні слова. Наголосив також, що першочерговими завданнями на новій посаді для нього стануть дороги, екологія краю та будівництво автопереходу Адамчуки-Збереже.

-Спільно, у тісній взаємній співпраці, ми зможемо втілити в життя все заплановане і вивести Шацький район на новий рівень розвитку, - зауважив наостанок Василь Голядинець.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Можливо,я щось плутаю, але - Чи є в цьому районі владні посади, де керівники не є носіями прізвища Голядинець?
Відповісти