У ДТП травмувалося четверо людей, двоє з них - діти

У ДТП травмувалося четверо людей, двоє з них  - діти
Внаслідок автопригод, які сталися Волині, четверо осіб отримали тілесні ушкодження, двоє з них – неповнолітні.

Про це повідомляє прес-служба волинської міліції.

23 жовтня, близько 18-ї години, в Луцьку водій «ВАЗ 2101», зіткнувся з автомобілем «БМВ Х6», за кермом якого перебував 21-річний житель Луцького р-ну, що їхав у попутному напрямку попереду. У результаті водій отримав незначні ушкодження та був відпущений додому.

Того ж дня, близько 11:30 на автодорозі Ковель – Камінь-Каширський водій «Фольксваген-Гольф», не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де втаранився у «ВАЗ-2106» під керуванням 30-річного жителя Ковеля, який їхав по своїй смузі в зустрічному напрямку. У результаті ДТП водій автомобіля «ВАЗ» отримав травми. Після надання першої медичної допомоги на місці автопригоди був відпущений додому.

Внаслідок ще однієї ДТП постраждали дві неповнолітні особи. 23 жовтня близько 15 год. 30 хв надійшло повідомлення від чергового Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області про те, що в смт Цумань по вул. Жовтневій сталася ДТП.

Виїхавши на місце, було встановлено, що неповнолітній 16-річний водій, керуючи незареєстрованим мотоциклом «Вайпер», збив 10-річну місцеву жительку, яка, обійшовши автомобіль, намагалася перетнути проїзну частину у невстановленому місці. У результаті водій та пішохід із тілесними ушкодженнями були госпіталізовані в обласну дитячу лікарню.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У ДТП травмувалося четверо людей, двоє з них - діти
24 жовтень, 2012, 10:27