Розкрадання при реформі нажахали Гунчика

Розкрадання при реформі нажахали Гунчика
У процесі реформування Державної інспекції сільського господарства у Волинській області виявили розкрадання майна. У зв'язку з цим уже звернулися до правоохоронців.

Про це йшлося під час колегії облдержадміністрації, - повідомляє інформагентство Волинські Новини.

Зі слів голови ОДА Володимира Гунчика, він побачив світлини тих приміщень, де функціонує інспекція і жахнувся.

«Як я побачив на фотографіях, що там робиться, то це просто жах. Їхні лабораторії знищені, куди вивезли матеріальні цінності – я не знаю. Тому прошу відповідну службу, департамент АПК приділити цьому питання особливу увагу, аби під час реформування там не приховали сліди неефективної роботи», - звернувся Гунчик.

Та додав, що вже направили відповідне звернення до правоохоронців, аби ті провели розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коротше.... Таня Семенюк послала трьох богатирів.... - Юру Горбенка, Бодю Лозинського, Васю Максимюка....
Всі троє дуже образились та й не знайшли кращого рішення як побігти пожалітись Гунчику (най краще Гунчик кудись пише ніж ми будем щось підписувати. Та й результат від цього буде - нас можуть і не почути)...
Четверо мужиків душать одну бабу.....
Відповісти
А ще Гунчику Володимиру Петровичу слід приділити увагу на те, чи заступник начальника - голова ліквідаційної комісії Тетяна Семенюк разом із своїм "другом" Василем Денисюком не прихватизували пів гектара землі у селі Світязь, яка начебто виділялась для будівництва рекреаційної зони для цієї ж таки інспекції. Там справа не чиста...
Відповісти
А ще великий спеціаліст у земельних справах Тетяна Семенюк - заступник начальника Державної інспекції сільського господарства у Волинській області та одночасно голова ліквідаційної комісії у 2012 році вкрала талонами 2000 літрів бензину. Була порушена кримінальна справа, але відмазалась. Дочці в Топільно у парковій зоні "вибила" земельну ділянку під будівництво. За це вона має понести покарання! Володимире Петровичу - покажіть свою тверду руку господаря в області, розберіться!
Відповісти