У Володимирі масово закриваються підприємці

У Володимирі масово закриваються підприємці
Протягом січня цього у Володимирі-Волинському припинили діяльність 179 фізичних осіб-підприємців.

Про це йшлося під час чергової оперативної наради начальників структурних управлінь Володимир-Волинської міської ради 31 січня, - повідомляє Буг.

Начальник відділу з питань державної реєстрації міськради Ольга Козачук зазначила, що у січні 2017 року припинили діяльність 179 фізичним особам-підприємцям, а нових зареєсторувалось лише 19. Також Козачук додала, що у 2016-му році свою діяльність офіційно припинило 431 підприємець.

Така тенденція обурила мера Володимира-Волинського Петра Саганюка. Він доручив провести аналіз причин, чому у місті масово закриваються підприємці, і при виявленні причини сприяти її ліквідації. Адже саме за податки підприємців наповнюється значна частина міського бюджету.

«Є ряд суб’єктивних, об’єктивних причин. Мабуть, підняття заробітньої плати, збільшення податків вплинуло на цю тенденцію. Мабуть підприємці обрахували свої можливості і приступили до такої процедури як закриття. Я дав доручення розібратися в причинах. Серед тих, хто закрив – є ряд, які не здійснювали підприємницької діяльності, а так, на всякий випадок, були зареєстровані… але є й такі, які закрились. Потрібно вивчати ситуацію» – зазначив Саганюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
просто в тіні дешевше працювати
Відповісти
Все правильно , підтримую слова Вови . І доповню що особливо важко працювати , коли твоїх працівників переманює тіньовик більшою зарплатою ( а у нього є така можливість адже він не платить податки ). Ще трохи і влада буде змушена шукати таких "роботодавців" по гаражах і чердаках так як чесний підприємець закриється......
Відповісти