На Волині масово зливають оливу із трансформаторів

На Волині масово зливають оливу із трансформаторів
На Волині від 7 січня вже було 18 випадків зливання оливи із трансформаторів. У результаті вони горять і через це в мешканців навколишніх будинків згорає техніка.

Про це йдеться у зверненні ПАТ «Волиньобленерго» до Волинської облради, яке розглянули під час засідання постійної комісії облради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю та корупцією у вівторок, 31 січня.

Досі злочинців не затримали, бо в холодну погоду із часу зливання оливи до згорання проходить кілька днів. Також злочинці міняють дислокацію. Нині вони працюють в Рожищенському. Горохівському, Локачинському районах, а в минулому працювали у Ківерцівському та Рожищенському районах.

У кожному трансформаторі може бути від 200 літрів до 12 тонн оливи, яку можуть використовувати для помп бурштинокопачі або для обігріву помешкань, чи як паливо для мотопилок. Енергетики закликають мешканців області активніше реагувати на такі злочини, адже через це згорає побутова техніка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
як людям світло підключити так плати захмарні необгрунтовані суми.....незбідніють замінять вже пора
Відповісти
Останні новини
На Волині масово зливають оливу із трансформаторів
31 січень, 2017, 13:25