Селяни поскаржилися Гунчику на обленерго

Селяни поскаржилися Гунчику на обленерго
У жителів села Краснилівка у Камінь-Каширському районі виник конфлікт з працівниками місцевої філії ПАТ «Волиньобленерго».

Про це селяни розповіли під час особистого прийому громадян у голови ОДА Володимира Гунчика, - повідомили у відділі інформаційної політики ОДА.

У 2016 році відремонтували електролінії та замінили дерев’яні стовпи на бетонні. Разом із тим, відбулася заміна старих лічильників електроенергії на нові, які вимикаються автоматично при перевищенні потужності в 1,5 кіловата. Тож люди не мають змоги ввімкнути декілька електроприладів разом, навіть змушені прати руками, тому що світло з’являється лише через 20 хвилин.

Також, за словами представників села Краснилівка, під час заміни лічильників самих людей не запитали про необхідну їм потужність, договорів ніяких не укладали, а залишили потужність, встановлену ще під час проведення електричної лінії у 1971 році. В такій же самій ситуації опинилися і жителі села Бузаки Камінь-Каширського району.

Своєю чергою, голова РДА Валерій Дунайчук повністю підтримує людей і вважає дії працівників ПАТ «Волиньобленерго», які тепер змушують споживачів підписувати договори «заднім числом», не правомірними.

«Ми будемо виступати на захист людей, але в рамках законодавства. Постараємося зараз отримати максимальну інформацію від ПАТ «Волиньобленерго». Я не хочу, щоб вони дурили людей і, разом з тим, я не хочу, щоб завтра трансформатор не витримав тієї потужності, яка необхідна людям», – зауважив Гунчик.

Відтак, Володимир Гунчик дав доручення своєму заступнику Сергію Кошаруку, голові Камінь-Каширської РДА Валерію Дунайчуку та керівництву ПАТ «Волиньобленерго» впродовж 10 днів детально вивчити ситуацію, надати копії всіх договорів, які укладені зі споживачами електроенергії, а також виїхати на місце для подальшого вирішення конфлікту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Селяни?? Ви серйозно??? СЕЛЯНИ? Про етику ви мабуть не чули...
Відповісти