Волинянка стала чемпіонкою України з боксу

Волинянка стала чемпіонкою України з боксу
Волинянка Тетяна Коб посіла перше місце на Чемпіонаті України з боксу серед жінок, молоді та юніорок, що завершився у Ковелі.

Про це повідомляє ВРД НСТКУ.

В категорії «Еліта» перемогу на домашньому рингу прогнозовано здобула заслужений майстер спорту ковельчанка Тетяна Коб. В активі дорослих волинянок також «бронза»: її в команду скарбничку поклала Анна Жуковська.

Найтитулованіша волинянка в жіночому боксі — заслужений майстер спорту Тетяна Коб у день фіналу піднімалася в ринг лише для нагородження: бій за золото у ваговій категорії 51 кг не відбувся через неявку суперниці по фіналу.

«Я була налаштована на бій, готувалася. І, звичайно, хотіла вийти в ринг, щоб довести свою чергову перемогу. Щоб не просто отримати медаль… Готував мене до змагань Віктор Вікторович Рогатін. Тренування були важкі — двічі на день. Задоволена результатом. Я думаю, не лише буду підкоряти вершини чемпіонату України, а й чемпіонати світу та Європи. І, звичайно, Токіо-2020», - каже спортсменка.


Цього року організатори дещо змінили формат поєдинків: на турнірі спортсменки боксували 3 раунди по 3 хвилини.

В командному заліку серед жінок, услід за столичними боксерками, фінішували спортсменки з Харківської та Черкаської областей.

Відзначимо також переконливу перемогу команди Волині серед юніорок. В активі волинянок — 9 медалей чемпіонату, 4 з яких – золоті». Загалом учасницями турніру були близько 200 боксерок з 22 областей України.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянка стала чемпіонкою України з боксу
13 лютий, 2017, 17:07