Луцькі патрульні затримали злодіїв

Луцькі патрульні затримали злодіїв
Чоловіків, яких підозрюють у вчиненні крадіжок, затримали патрульні Луцька.

Про це повідомляють у прес-службі правоохоронців.

Так, учора, 3 березня, ввечері екіпажу надійшов виклик з вулиці Львівської: тут, в магазині, охоронець затримав чоловіка при спробі крадіжки. Перевіривши особу, патрульні встановили, що той умисно не виконує рішення суду, тож на місце викликали слідчо-оперативну групу.

Ще двох підозрілих осіб виявили вночі: ті несли велику сумку з молочними продуктами, які, вірогідно, були викрадені з бази. Їх затримали.

Сьогодні ж екіпаж отримав виклик, що по вулиці Данила Галицького невідома особа намагається проникнути в квартиру. Його затримали при спробі відкрити двері та викликали слідчих.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: крадіжка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну і написали..... Ви герої, тільки перебільшуєте забагато. Не беріть вже все так на себе. В першому випадку затримала охорона магазину 'Наш Край', а в другому особи без місця проживання несли молочку, яку списали на підприємстві із за прострочення. Ну і Герої, ну і Герої... Як же ви людей дурете. Зато в одному і в другому випадку не змогли розібратися без групи.
Відповісти
А ось вам правда! На рахунок Данила Галицького: на власнi очi бачив, що вже гуляють як нiчього не було! Так ось вам i правоохоронцi. То ж цiкаво кого вони захищають??? Сором!!!!!!
Відповісти
Останні новини
Луцькі патрульні затримали злодіїв
04 березень, 2017, 17:50