15 тисяч доларів та 5 тисяч євро: на Рівненщині на хабарі погоріли лісівники

У Рівненській області затримали виконувача обов’язків начальника і екс-керівника обласного Управління лісового та мисливського господарства та 8 директорів лісгоспів за підозрою в корупції. Директори лісгоспів привезли керівництву управління 15 тисяч євро і 5 тисяч доларів привезли керівництву управління.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, - інформують на сайті МВС.

Співробітники Управління захисту економіки Нацполіціі спільно з Військовою прокуратурою провели спецоперацію по викоріненню корупційної складової в лісгоспах від нижчої ланки до верхівки.

За словами Авакова, щоб спокійно працювати «по закону», директори лісгоспів заносили керівництву десятки тисяч євро. А ті, в свою чергу, домовлялися з контролюючими службами про позитивний результат їх перевірок.

«5 березня, затримали в.о. начальника і екс-керівника Управління лісового та мисливського господарства Рівненської області та 8 директорів лісгоспів, які «сумлінно» працювали навіть у вихідні дні», - зазначив очільник МВС, додавши, що колишній керівник залишив свою посаду близько місяця тому, проте новопризначений директор «продовжив» справу попередника.

Арсен Аваков також повідомив, що 15 тисяч євро і 5 тисяч доларів привезли директори лісгоспів керівництву управління. Вказану суму повинні були передати перевіряючим з Держлісагентства за приховування виявлених порушень.

«Дякую співробітникам Управління захисту економіки в Рівненській області ДЗЕ Нацполіціі і військовій прокуратурі за відмінне спрацювання і оперативне затримання. Крок за кроком знищимо корупцію», – підсумував міністр.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а скількох ще не зловили!!
Відповісти
Останні новини
15 тисяч доларів та 5 тисяч євро: на Рівненщині на хабарі погоріли лісівники
06 березень, 2017, 03:38