Тетяна Єремеєва: Статус державного свята 8 Березня не потрібен

Тетяна Єремеєва: Статус державного свята 8 Березня не потрібен
Головний лікар Центру хірургії ока професора Загурського Тетяна Єремеєва вважає, що статус державного свята 8 Березня не потрібен.

Про це вона розповіла у інтерв'ю Волинь24.

"Висловлю свою непопулярну думку і, напевне, отримаю шквал критики від жінок, але вважаю, що це - радянське свято, зміст якого змінений. Взагалі першочергово, ще у 1910-му, по-моєму, році, воно було започатковане Кларою Цеткін, як день боротьби жінок за права. В цей день виходили на мітинги, демонстрації, добиватися того, щоб отримати більше прав. Але мені здається, що статус державного свята для цього не потрібен".

"Та і мітинги сьогодні ніхто не проводить. Ми повинні залишити в історичному плані це свято 8-го березня, як Міжнародний день боротьби за права жінок, що встановлено рішенням ООН. Думаю, що увага чоловіків до жінок не повинна бути окреслена тільки одним днем і виражатися у гілочці мімози. Підтримка, повага і бажання допомогти жінці мають бути щодня".

Із сучасних жінок Тетяні Єремеєвій імпонує Хіларі Клінтон.

"Я прочитала її книги і часто переслуховую її виступи. І дивуюся, наскільки це мудра жінка-політик. Навіть в останньому виступі після недавнього програшу на президентських виборах вона звернулася до жінок із закликом не боятися брати на себе відповідальність, не лінуватися та йти до своєї мрії".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На Мера йде.....
Відповісти
Не згідна!!!! Чому б і ні!!!!! Не ми його придумали і не нам його відміняти!!!!!!!
Відповісти
Одна розумна жінка, яка вірно сказала про статус так званого свята 8 березня. А на мера вона не піде. Поміняти сучасну клініку, любиму роботу за фахом, спокій, авторитет і повагу на смердючу міську каналізаційну трубу, на чвари з прищавими і гнилими укропівцями може лише божевільна людина.
Відповісти
Останні новини
Тетяна Єремеєва: Статус державного свята 8 Березня не потрібен
08 березень, 2017, 21:16