З'явилось відео нічної погоні за п’яним поліцейським

З'явилось відео нічної погоні за п’яним поліцейським
Автомобіль з нетверезим водієм, який поліція намагалася зупинити на вулиці Набережній у Луцьку, затримали аж у Ківерцях після того, як той побив поліцейську машину. Після внутрішнього розслідування чоловіка можуть звільнити із правоохоронних органів.

Луцьким патрульним довелося оголошувати план-перехоплення, щоб затримати колегу із району, який кілька разів порушив правила дорожнього руху, - пише 5 канал.

Близько 100 км правоохоронець на нерозмитненій автівці утікав від переслідувачів. Гонитва завершилась лише тоді, коли йому заблокували виїзд, він протаранив авто патрульних і втратив контроль над кермуванням. Згодом з'ясувалося, що порушник – начальник Сектору реагування патрульної поліції Ківерцівського райвідділу поліції Віталій Алексюк. З ним була ще й його колега, теж нетвереза, дільничний офіцер.

Командир роти патрульної поліції Луцька Олександр Оліферчук розповів деталі: "Переслідування даного автомобіля тривало близько години, водій на дуже великій швидкості рухався – 150-180 км/год, – однак надалі був затриманий працівниками за допомогою нарядів "Цунамі". У зв'язку з тим, що автомобіль скоїв ДТП за участю патрульного автомобіля, була викликана слідчо-оперативна група Ківрцівського районного відділу та в подальшому передано по належності".

Керівництво Нацполіції Волині вже заявило, що проводить внутрішнє розслідування, після якого нічних порушників звільнять із правоохоронних органів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви хто - Тимурівці? Ні, ми - аваковці!!!!
Відповісти
...стидоба,-сам поліцейській-а закон порушує(((і Слава Богу,-що нікого не збив на такій швидкості ще й п'яний!!!Поліцейським респект!!!А де фото пасажирочки????Де вже іі розум був???ти ж жінка,мати,дружина,донька!!!!жах,до чого світ котиться!Люди будьте добрішими,уважними,і бережіть себе і інших
Відповісти
Останні новини
З'явилось відео нічної погоні за п’яним поліцейським
12 березень, 2017, 10:35