У Луцьку привітали працівників комунальних служб

У Луцьку привітали працівників комунальних служб
З нагоди Дня працівника житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення у Луцькій міській раді привітали працівників комунальних служб.

Подія відбулась сьогодні, 17 березня.

Близько 50 комунальників отримали квіти та грамоти.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев висловив свої вітання: «Комунальні служби відіграють одну з найважливіших ролей. Я вже безпосередньо до цього свята маю відношення, все більше і більше відчуваю себе комунальником. Користуючись нагодою я вас вітаю з цим днем, бажаю міцного здоров’я та чим менше негативних звернень, а більше слів вдячності, хай все складається як найкраще».

Також до привітального слова приєднався заступник начальника управління-начальник технічного відділу управління житлово-комунального господарства ОДА Андрій Пиріг.

«Я хочу привітати вас з професійним святом, з багатьма присутніми ми вже давно знайомі. Хочу побажати міцного здоров’я, життєвого щастя та енергії, яка дійсно потрібна в нашій кропіткій роботі. Ми працюємо і забезпечуємо якість життя наших мешканців», - мовив Андрій Степанович.

На кінець заходу Тарас Яковлев ще раз привітав комунальників та побажав гарного святкування.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Працівники комунального підприємства "Парки і сквери", більше відомого широкому загалу як "зелене господарство", безмежно вдячні ПРОФІЛЬНОМУ заступнику міського голови Юрію Моклиці за те, що НЕ СПРОМІГСЯ привітати їх з професійним святом - Днем комунальника. Єдиний день в році, коли згадують, хвалять і визнають потрібними двірників, сантехніків, прибиральників та інших працівників сфери комунального обслуговування, в тому числі , до цього року, і озеленювачів. Тих, чию роботу досить часто і не видно, але чиїми стараннями Луцьк стає КВІТУЧИМ. Ніхто з колективу сьогодні НЕ БУВ запрошений на урочистості, ніхто не заслужив подяки, не заслужили навіть згадки. Такого відношення не було за всі роки існування підприємства.
Відповісти