У Луцьку оголосили війну балагану з вивісками

У Луцьку оголосили війну балагану з вивісками
Представники КП «Луцькреклама» розпочали наводити лад із вивісками в обласному центрі міста. Зокрема вже демонтували 30-метровий «рожевий фасад» та банери магазину на вулиці Лесі Українки.

Про це у Facebook написав керівник КП «Луцькреклама» Олександр Ковальський.

У коментарі інформаційному агентству «ВолиньPost» Ковальський розповів, що працівники підприємства почали наводити лад із вивісками в місті відповідно до нового Порядку розміщення вивісок.

Зокрема власникам надали приписи щодо усунення недоліків. Тож зараз обіцяють розпочати активну роботу щодо приведення вивісок до вимог нового порядку, затвердженого міською владою.

«Зараз починаємо з центральної частини міста: вулиці Лесі Українки, Старого міста», - сказав Олександр Ковальський.

«Маленька перемога - мінус 30 метрів рожевого фасаду та кілька банерів на Лесі Українки», - поділився конкретними результатами роботи у Facebook директор «Луцькреклами».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Да перемога капітальна. Мінус рожева вивіска, зато плюс похмура, некрасива сіра. Я навіть представляю враження туристів - Луцьк сіре дипресійне містечко. Молодці!!!
Відповісти
Ну а гуманітарка над ним чудово вписується
Відповісти
Якщо хтось бував у Франківську, Львові або Чернівцях, я не приводжу до прикладу ЄС. Усі центральні та історичні вулиці додержані одного стилю. Особливо доречно порівняти пішохідку у Чернівцях. Там так само є і Простор, і Ватсонс. Але на фасадах лише маленький напис. Це дуже гарно. Що зараз зробили з Волі? Різнокольрове все, як на базарі. Ще й тарілки на всіх фасадах, скоро балкони почнуть склити різними склопакетами. Луцьк буде не старовинне місто, а Шанхай.
Відповісти
Долбодятли. Самі нічого не роблять, а тільки ламають. Це так бізнесу помагають?
Відповісти