Машину доводиться ремонтувати кожні півроку, - лучани про стан волинських доріг

Машину доводиться ремонтувати кожні півроку, - лучани про стан волинських доріг
Стан жоріг на Волині не задовільняє водіїв - кажуть, є місця, де дороги просто жахливі. У більшості, незадвоволені й станом покриття
у Луцьку - мовляв, гарні дороги хіба в центрі.

Про це йдеться в опитуванні, яке провело видання "Конкурент".

Журналісти поцікавилося у лучан, чи задоволені вони станом доріг у місті.

АНДРІЙ:

Авжеж ні, як і, напевне, будь-кого з водіїв у Волинській області та у всій Україні. Проблема у тому, що ремонт доріг проводять на низькому рівні, з порушенням технологічних вимог, а саме температурного режиму, якості матеріалів та інше. Те, що у нас називають "ямковий ремонт", у Європі зветься просто аварійним ремонтом, який, по суті, має служити не більше місяця. Інша проблема у тому, що більша частина фінансування, яка йде на дороги, не доходить до своєї цілі через корумповане суспільство, в якому ми живемо. Аби наші дороги були на належному рівні потрібно: контролювати фінансування на всіх етапах, довіряти ремонт та будову доріг тільки іноземним спеціалістам, використовувати якісні матеріали. Напевне, найбільш критичним на мою думку є ділянка дороги від Ковеля до Нововолинська. Є такі місця де просто закінчується дорога і ти мусиш зупинитися аби подумати як проїхати далі. Всім удачі на дорозі та менше ям.

ОЛЕГ:

Я не лучанин. Але страшенно не задовольняє. Ям багато. Більше ніж у Києві.

СЕРГІЙ:

Мене взагалі українські дороги не задовольняють.

ПАВЛО:

В деяких місцях задовольняє, а в деяких не дуже. Є такі місця, де легкова машина бампером дороги дістає. Це вулиця Рівненська на виїзді, там як Теремнівська, – там трошки бажано було б підлатати. Кінець Дубнівської не зовсім хороший (там я дуже часто проїжджаю). Ковельську недавно взяли повирізали, а чи будуть латати – не відомо. Вирізали буквально чотири сантиметри, і по підвісці так б'є на машині, що страшно дивитися. Треба ремонтувати - вроді, в Європу йдемо, а не десь назад до африканців вертаємося.


ВІКТОР:


Не задовольняють мене дороги. Машину доводиться ремонтувати кожні півроку. А це - гроші! Крім центру, скрізь погані дороги.

ОЛЕКСАНДР:

На жаль, після зими стан доріг став гіршим. І то несподівано гіршим. Можливо, через те, що зима була то холодна, то мокра. Першим чином приходить думка згадувати Романюка, але справа не в ньому насправді. Я думаю, що треба молодших людей ставити керівниками комунальних установ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вся справа в розкраданні коштів.Треба організовувати народний контроль за використанням виділенних коштів.
Відповісти
В нас нема доріг, тільки напрямки)))
Відповісти
А чому в білорусії, де більш вологіший клімат, стан доріг набагато кращий??!
Відповісти
Останні новини
Машину доводиться ремонтувати кожні півроку, - лучани про стан волинських доріг
19 березень, 2017, 01:04