Голосування за аудитора НАБУ: кого підтримали нардепи-волиняни

Голосування за аудитора НАБУ: кого підтримали нардепи-волиняни
У Верховній Раді України вчергове не змогли визначитися із аудитором для Національного антикорупційного бюро. У голосуванні троє з волинських нардепів віддали перевагу американцю Роберту Сторчу.

Загалом у рейтинговому голосуванні кандидатуру американця Роберта Сторча підтримали 178 депутатів, а Найджела Брауна – 202 депутати, - повідомляє «Волинське агентство розслідувань».

З-поміж волинян за першого кандидата голосували Ігор Гузь, Ігор Лапін та Ірина Констанкевич. Натомість Степан Івахів, Сергій Мартиняк – не голосували, Юрій Савчук – відсутній.

Щодо другого кандидата, то його не підтримав жоден волинянин. Так, Ірина Констанкевич, Степан Івахів, Сергій Мартиняк не голосували, Ігор Гузь був проти, Юрій Савчук, Ігор Лапін – відсутні.

Відповідно до результатів рейтингового голосування голова Верховної Ради Андрій Парубій поставив на голосування питання про призначення Брауна, але це рішення підтримали лише 200 нардепів.

До слова, за законом аудит антикорупційного бюро мають проводити три інспектори. Одного обирає Президент, дргого – уряд, тетього - парламент.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Голосування за аудитора НАБУ: кого підтримали нардепи-волиняни
22 березень, 2017, 04:17