Стрілянина, світлошумові гранати: «війна» поліції і старателів на Рівненщині

Стрілянина, світлошумові гранати: «війна» поліції і старателів на Рівненщині
Між копачами бурштину та поліцейськими силами виник серйозний конфлікт на Рівненщині.

Про це у Facebook написала журналістка Інна Білецька.

«В Боровій працювало до сотні помп, кажуть в поліції. Працювали мотори стаціонарно. Як на заводі – з ранку до вечора. Сюди спецпідрозділи не заходили раніше і люди навіть не прибирали помпи з урочищ», - пише журналістка.

З її слів, місцеві кажуть, заробітки невеликі. Кому платили по 100 доларів з помпи не зізнаються, бо впевнені, що за таке можуть прикопати або спалити хату.

«І от в село заїхали поліцейські з райвідділком з спецпризначенцями. Виник конфлікт. Люди кажуть, що кидали світло-шумові гранати і стріляли під школою. Претензії до кількох місцевих поліцейських», - йдеться в дописі.

Білецька зазначає: «Протестують кілька сотень людей з різними вимогами і з різних сіл. Головна вимога – не чіпати і дати працювати. Найчастіше звучать слова «аваков», «мєнти» і «другий донбас». До війни ці люди по 9 місяців у році працювали у Москві. Тепер ніде. Мороз по шкірі. Сама б за вуха тягнула сюди всіх 450 нардепів, щоб не з журналістами боролось, а попереджали велику біду».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поліська бикота хоче гребти все під себе
Відповісти
Кілограм обробленого бурштину коштує 2000 доларів. В середьному "старатель" за день намиває до 4 кг. заробляючи при цьому до 1000 доларів. Старателі маючи такий дохід і під кулі підуть, лиш би зберегти можливість нелегально заробляти такі гроші.
Відповісти
так звісно за сутки робти 100 доларів та в таких місях жоден копач не буде ставити помбу бо збанкрутіє))))))))А раз там так все спрацьоівано то там не менше 1000 одна момпа за 12 годин дає....
Відповісти
а завтра завод з виробництва наркотиків відкриють, теж дохід не маленький, то знову буде "Головна вимога – не чіпати і дати працювати" і "маючи такий дохід і під кулі підуть, лиш би зберегти можливість нелегально заробляти такі гроші"?

давно пора альфу, танки і зачистку - де ЗАКОН і правоохоронці?
сомалі, чесне слово...
Відповісти
Поїдьте та й помийте, типо якщо якийсь чиновник типу Палиці почне мити собі (під видом для держави) то ці люди щось отримають?
Відповісти
Якби ж ви лопатами копали і за собою закопували, то ще вас зрозуміти можна було б. Але ж ви варварські псуєте все навколо під корінь, осушуєте річки,з лісів робите провалля і болото, і крадете в кожного українця
Відповісти
Останні новини
Стрілянина, світлошумові гранати: «війна» поліції і старателів на Рівненщині
24 березень, 2017, 16:02