Лучан кличуть на толоки на «Балці»

Лучан кличуть на толоки на «Балці»
У Луцьку в районі, який називають Балка, влаштовують три толоки протягом трьох днів на різних секторах.

Про ці екологічні акції в Facebook повідомив депутат міськради Петро Нестерук.

"В переддень свята Божого Воскресіння кожен з нас прагне зустріти його з чистою душею. Наш рідний Луцьк теж буде мати святковий вигляд, чисті і охайні вулиці, сквери, двори, парки. Я впевнений, що ті лучани, які присвятять частинку свого вільного часу весняному прибиранню міста, разом зі своїми сім’ями вийдуть на міську толоку – зроблять велику справу!"

"Громадська організація "Квітка Полісся" разом з Благодійним фондом ПН "Дізар" приєднується до міської толоки, яка відбудеться 1 квітня в парку ім. 900-річчя Луцька. Охочих приєднатися до святкового прибирання організатори запрошують на 9.00 годину до входу в парк зі сторони вулиці Гетьмана Мазепи. По закінченні прибиранні всіх учасників толоки чекає смачний обід".

"Разом з цим ГО "Квітка Полісся" і Благодійний фонд ПН "Дізар" спільно з членами ОСББ по вулиці Гетьмана Мазепи, 49 та Відродження, 7 проведуть прибирання, висаджування дерев, встановлення нових спортивних снарядів та дитячих куточків, а також фарбування наявних в дворах зазначених ОСББ: Гетьмана Мазепи, 49 – 30 березня о 16:00 та Відродження, 7 – 31 березня о 16:00".

До участі запрошують всіх охочих.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучан кличуть на толоки на «Балці»
29 березень, 2017, 15:35