У Нововолинську - 5 нових дитячих майданчиків

У Нововолинську - 5 нових дитячих майданчиків
1-го квітня у Нововолинську встановили 5 дитячих майданчики.

На відкритті дитячих майданчиків на 6-му мікрорайоні та на вулиці Сірка побував народний депутат Ігор Гузь. Він оглянув територію, де встановили металеві конструкції, - пише БУГ.

Гірки, гойдалки, драбинки облаштували у дворах біля багатоповерхівок.

Під час відкриття народний депутат України вислухав питання присутніх та відповів на кожне.

Мешканці Нововолинська хочуть змін вже зараз, але більшість розуміє, що на вирішення проблем потрібні не лише зусилля кожного з них, а й підтримка влади.

Серед різних питань поставили акцент на розвиток спорту серед молодого покоління. Нововолинці звернулися до Ігоря Гузя посприяти в облаштуванні занедбаного футбольного поля на вулиці Сірка.

Цього дня для всіх діток працювали аніматори та були влаштовані розважальні заходи, проводились цікаві змагання та конкурси, всім учасникам дарували повітряні кульки. Малеча раділа своєму новому простору для гри та розваг, особливо це актуально у період весняних канікул. Маленькі гості і їхні батьки весело провели час.

На відкриття майданчиків на мікрорайоні Шахтарському та вулиці Гагаріна, крім дітлахів та їхніх батьків, небайдужих громадян, на довгоочікуваний захід прибули помічники нардепа Андрій Бокоч, депутати Нововолинської міської ради Валерій Мних, Володимир Шаповал, директор Фонду “Прибужжя” Борис Карпус.

Мешканці кажуть: дітей у сусідніх багатоповерхівках чимало і не стоятимуть без діла. Тому дуже важливо, щоб люди були відповідальні за те, що відбувається у їхніх дворах, та самі долучалися до облагородження території, де встановили металеві конструкції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Нововолинську - 5 нових дитячих майданчиків
01 квітень, 2017, 21:35