Кандидат на Волині програв вибори і забрав безкоштовний автобус

Кандидат на Волині програв вибори і забрав безкоштовний автобус
Засновник корпорації «Укр-Петроль» Сергій Ковальчук, програвши вибори у виборчому окрузі № 19 з центром у Володимирі-Волинському, перестав фінансувати безкоштовні маршрути кількох автобусів.

Про це Ковальчук повідомив в інтерв’ю газеті Волинь-нова.

«Планував також забезпечувати громадян безкоштовним проїздом в автобусах, які зараз у всіх на слуху. Втім, вважаю, що тепер це не мій обов’язок. Натомість новообраний депутат парламенту від нашого округу, гадаю, мав би перехопити мої добрі ініціативи, втілювати їх у життя», - сказав Сергій Ковальчук.

Також під час розмови, коментуючи те, що до нього йдуть багато людей просити допомоги, Ковальчук сказав:

"Людей справді було чимало. Одному квартиру дай, іншому — грошей, бо в нього хата згоріла, третій просить немало-небагато, а 40 тисяч гривень. Звичайно, я, як і раніше, допомагатиму тим людям, які справді цієї допомоги потребують... Однак і тут є одне «але»: чому люди йдуть зі своїми бідами до мене, а не до пана Мельника, новообраного депутата, зобов’язаного допомагати розв’язувати їхні проблеми? Чи не забагато вимог висувається до мене — бізнесмена, який не має ні перед ким жодних зобов’язань? Коли запитував про це людей, чув у відповідь одне: «Я того Мельника в очі не бачив, навіть уявлення не маю, де його шукати! А вас я знаю, тому до вас і йду!». Я все розумію, шановне панство, але вічно так тривати не може. Ви обрали депутата, от і питайте з нього…"

Нагадаємо, кандидат у народні депутати Сергій Ковальчук, набравши на виборах 17,09 % голосів виборців, програв їх висуванцю ВО «Свобода» Євгену Мельнику, який набрав 36,46 % голосів.

Раніше ГМ ОПОРА повідомляла, що у Нововолинську і Володимирі-Волинському кандидат-самовисуванець Сергій Ковальчук застосувує безкоштовний автобус для власної агітації.

«За сприяння корпорації «Укр-Петроль», президентом якої є Сергій Ковальчук, здійснюється безкоштовне перевезення місцевих жителів Нововолинська та Володимира-Волинського за найпопулярнішими двома маршрутами міст», - повідомляли раніше в ОПОРІ.

Прес-секретар ОПОРИ у Волинській області Марія Доманська уточнила, що безкоштовний автобус від Сергія Ковальчука їздив, зокрема популярним маршрутом у Володимирі-Волинському - від військового містечка до цукрового заводу. Такий самий автобус курсував між Володимиром-Волинським і Нововолинськом, а також – в останні тижні перед виборами – між Володимиром і Любомлем.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все по чесному! Якщо не проголосували, значить його ініціативи людям не потрібні! Які можуть бути притензії? Хто б не був - робиш добро, а люди у відповідь цього не помічають ... тому й маємо таку країну, керівництво і так живемо! : (
Відповісти
після вищевказаного, якщо знову захочеться у ВР по мажоритарці, нехай не дивується, що цого знов "прокатають"... не вмієш запрягати - не сідай у воза! людей треба поважати, яким би не був їх вибір, і не їх винуватити, а думати
Відповісти
Жлобство, самое обычное. Хочешь заниматься благотворительностью, то занимайся постоянно, а не перед выборами. Позор богатым жлобам.
Відповісти
Швидше за все - це чорний піар. Нещодавно така чутка пішла і про ще одного кандидата, тільки у іншій області. Начебто він проклав дорогу у селі, а потім, програвши вибори, потрощив її. В результаті виявилося, що це все не правда.
Відповісти
Нічого спільного з чорним піаром.
Відповісти
Ці автобуси курсували не перед виборами а задовго до виборів. І крім цього пан Ковальчук для Володимира зробив дуже багато корисних справ і колосальну допомугу як мешканцям так і місту вцілому!!!!!
Відповісти
По чесному??? задобрити виборців перед відповідальним для себе моментом в житті і втекти, відмовитись? образи, емоції не повинні керувати публічною людиною, яка збиралась представляти інтереси громади у ВР! Те,що не бачили Мельника - це на його совісті,але кожен повинен відповідати за себе і за свої діяння!
Відповісти
Не вижу ничего плохого в этом. Это жизнь.
Відповісти
Як не дивно, а ковальчук правий. особисто підтримую його в тому, що недалекий народ треба якось вчити. говориться не тільки про передвиборчу кампанію. Бо знаю, до Ковальчука йшли всі, кому не лєнь. І він давав гроші, кривився, жався, але давав. А Мельник хіба що Вітіву. який у нього менеджер, давав. І то, кажуть, дурив. Дурний народ, дурний
Відповісти
Мельник по натурі скупий, як Плюшкін. Він під церквою жебраку копійки не кине.
Відповісти
Останні новини
На Волині - спалах кору
08 листопад, 2012, 12:44
Кандидат на Волині програв вибори і забрав безкоштовний автобус
08 листопад, 2012, 12:37