Екокіноперегляд у Луцьку: понад 30 людей крутили педалі, аби подивитися кіно

Екокіноперегляд у Луцьку: понад 30 людей крутили педалі, аби подивитися кіно
33 людини протягом двох із половиною годин крутили педалі, аби потім подивитися документальний фільм «Дім».

Екологічний вело перегляд відбувся 22 квітня у всесвітній день Землі, – повідомляють організатори, громадська організація «Імаго».

Фільм «Дім» – результат співпраці відомого фотографа дикої природи Яна Артюса-Бертрана й режисера Люка Бессона. Кінокартина майже повністю складається з демонстрації різноманітних місць Землі з висоти пташиного польоту. Голос за кадром розповідає про екологічну катастрофу, що загрожує планеті та змушує задуматися над глобальними проблемами людства.

Перед початком кінопоказу 33 людини протягом двох з половиною годин активно крутили педалі, тож екологічної енергії вистачило практично на весь фільм. «Залиште свої кілограми в акумуляторі!» – жартували учасники екоперегляду.

Також відвідувачі перегляду мали змогу послухати громадського активіста Вадима Курбана, який розповів про рух «Я сортую сміття». Головний спеціаліст Управління екології та природних ресурсів Волинської ОДА Катерина Філюта розповіла про заходи, які проводить управління екології та закликала всіх берегти нашу планету. До речі, за найдовше крутіння педалей протягом 40 хвилин дівчина отримала блокнот у подарунок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Екокіноперегляд у Луцьку: понад 30 людей крутили педалі, аби подивитися кіно
25 квітень, 2017, 10:40