Розповіли, яка погода чекає українців на травневі вихідні

Розповіли, яка погода чекає українців на травневі вихідні
Для мешканців західного регіону прогноз погоди на початок травня невтішний – синоптики обіцяють дощі та холод.

Про це повідомляє Укргідрометцентр, – пише Слово і Діло.

У центральній частині країни погода буде стабільно теплою, але хмарною. Вдень стовпчики термометрів покажуть +22-25, а вночі — +9-12 градусів. Аналогічна погода очікує на мешканців східних та північних регіонів. Щоправда, на півночі у вівторок вночі прогнозують ще й грози з дощами. Трохи прохолодніше на вихідних буде в південних областях — за прогнозами синоптиків, денна температура коливатиметься від +13 до +21, а ночі будуть досить теплими — від +10 до +12 градусів.

А ось жителям Західної України першотравневі шашлики доведеться відкласти: з п'ятниці тут обіцяють безперервні дощі, а з суботи — ще й грози. Температура вдень опуститься до +12 градусів, а вночі часом і зовсім до +4. Розпогодиться на Заході лише у вівторок, коли припиняться дощі і знову потеплішає до +21.

Що стосується другої частини травневих свят (з 6 по 9 травня), то, згідно з даними сайтів прогнозу погоди, практично по всій території країни обіцяють щоденні дощі і температуру повітря до +22. Так, на півдні та сході тільки 6 травня чекають дощі з грозами. На півночі і в центрі дощі будуть йти 8 і 9 травня. На заході мокру погоду обіцяють з 7 по 9 травня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: погода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Розповіли, яка погода чекає українців на травневі вихідні
28 квітень, 2017, 09:53