Школярка з Волині, яка наклала на себе руки, грала в «Синього кита», – ЗМІ

Школярка з Волині, яка наклала на себе руки, грала в «Синього кита», – ЗМІ
15-річна мешканка села Дроздні Ковельського району, яка наклала на себе руки, грала в гру «Синій кит», – пише видання Gazeta.ua.

«Настя повісилася о 4:20 ранку. Кіберполіція з'ясувала, що вона грала у «Синього кита», – розповідає сільський голова Ніна Колочун.

Анастасія брала участь у грі з березня. На своїй сторінці писала, що хоче померти.

«Нічого дивного в її поведінці не помічали. Настя вчилася посередньо, але була активна у шкільному житті. 26 квітня збиралася їхати на обласний конкурс команд КВК. Мала хороші стосунки з вчителями й однокласниками», – додає директор школи 34-річний Сергій Лисюк.

Дівчина жила з матір'ю і вітчимом. У село родина переїхала три роки тому. До того Анастасія мешкала у Вінниці з бабусею. «Мама дівчинки була на заробітках у Москві. Там познайомилася з Володимиром. У селі збудували хату. Забрали доньку сюди. Жили в достатку. Світлана зараз на дев'ятому місяці вагітності. Чекає сина», – каже Колочун.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як просто звинуватити у всьому якусь групу в соціальній мережі. Дурачки з ВКонтакте чи Однокласників не приходять додому та не засовують людей до петлі.
Варто лише трошки подумати логічно, і виявляється що причиною самогубства дитини було намагання привернути увагу батьків до себе. Як Ви думаєте, чи може нормально почувати себе дитина, яка жила без матері? І чи багато матір приділяла уваги тій дитині, коли вдома з'явився вітчим, особливо коли в сім'ї почали очікувати нову дитину?
До того ж, зверніть увагу на будь-яку іншу характеристику постраждалих дітей зі школи: завжди говорится що ті дітки хороші, спокійні, працьовиті.
Відповісти
Напевно не все так просто. Підтримую попередній пост
Відповісти
Останні новини
Школярка з Волині, яка наклала на себе руки, грала в «Синього кита», – ЗМІ
04 травень, 2017, 08:45