На Волині може розвалитися об’єднана громада

На Волині може розвалитися об’єднана громада
Жителі сіл Зоря та Ворчин заявили, що звернуться до центральної влади з наміром вийти зі складу Устилузької об’єднаної громади.

Про це вони заявили під час сесії Устилузької об’єднаної громади, - передає «Вголос».

До таких критичних заяв людей підштовхнуло те, що на їхню думку, малі села в цій громаді дискримінують. Люди кажуть, що все, що у селах вдалася зробити протягом останнього року – це заслуга ще колишньої сільської ради, яка розпочала певні проекти, як до прикладу відкриття дитсадка, а теперішня влада лише завершила ці проекти і всі заслуги приписала собі.

Останньою краплею стало небажання влади Устилуга виділити гроші на співфінансування ремонту дороги Н-22 Зоря-Ворчин. Кошти на її ремонт обсягом 400 тисяч гривень ще раніше виділила Волинська облрада, решту мала додати об’єднана громада.

Мешканці сіл Зоря та Ворчин, які були присутні на сесії, заявили про намір звертатися до Верховної Ради та Кабінету Міністрів щодо виходу з Устилузької об’єднаної громади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
«Коли в нації забрати слово, трапиться серцевий напад .
Забрати освіту, медицину, нація загине»

«Страшно» чути, коли твоє і інші села вбивають, майбутнє, васальна залежності без прав, писати коли системна інституція наукової та практичної діяльності, що вивчає нормальні та патологічні процеси життя людини, різноманітні захворювання, фіксує патологічні стани, епідемія! Геноцид української нації, реформа, хвороба «ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ» що вбиває майбутнє України, життя дітей, які не будуть народжені, вбивство!
Децентралізація - це голокост, паталогія, злочин, геноцид Конституції України!
Я не розумію, але «ВИ», Конституція України має вказати на місце системі та покарати профанацію такої діяльності, коли - це злочин.
Реформа децентралізації вимога МВФ та профанація міністерств, які за незнання законів не звільняє від юридичної відповідальності. В Україні визнається і діє принцип верховенства права.
Добровільне об'єднання громад, а діє примус фінансовий та демографічний; держава фінансує і забезпечує діяльність медицини і освіти… Заклади охорони здоров'я існуюча мережа таких закладів не може бути Скорочена. Закриття освітніх закладів І-ІІІ ст. є Дискримінацією: «Не може бути привілеїв чи обмежень за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками.» Право на працю коли «Громадянам гарантується захист від незаконного звільнення.» Право на життя...! В Україні визнається і гарантується місцеве самоврядування.
Голокост, що у селі заберуть життя, «убють» освіту і медецину, робочі місця на селі (право на працю) бо держава не виконує закон Конституцію України, організатор МВФ (втрата сувернітету КУ), виконавець КМУ (порушення КУ)!
Поясніть, хто буде в такому селі, громаді, народжувати, будуватися, жити. Коли «вбили» освіту, медицину, життя майбутнього і сьогоднішнього покоління. УПЦ теж звернулася до суду за захистом прав власності, децентралізація «гріх роздору».Село помре і разом з ним захворіє Україна! Ви вільна людина?! Феміда плаче…Ніхто не може узурпувати державну владу.
Децентралізація злочин проти конституційних прав громадян України!

Дискримінація (лат. discriminatio «розрізнення») — будь-яка відмінність, виключення, обмеження або перевага, що заперечує або зменшує рівне здійснення прав. Поняття охоплює виключення або обмеження можливостей для членів певної групи відносно можливостей інших груп.
Відповісти
Похмілля після гулянки .Краще не вживати.
Відповісти
Останні новини
На Волині може розвалитися об’єднана громада
05 травень, 2017, 14:08