Реконструкцією Шулявського мосту в Києві займеться Китай

Реконструкцією Шулявського мосту в Києві займеться Китай
Перший віце-прем‘єр-міністр – Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів та Китайська корпорація доріг і мостів домовилися про будівництво мосту біля Кременчука та реконструкцію Шулявського шляхопроводу у Києві. Про це інформує прес-служба Кабінету міністрів.

Повідомляється, що Степан Кубів відзначив гідну підготовку проектних пропозицій будівництва мостового переходу біля Кременчука та проекту реконструкції Шулявського мосту у Києві на загальну суму $400 млн.

“Пропоную вам завершити підготовчі роботи по цим проектам не пізніше вересня, щоб після цього можна було перейти до висновку кредитних угод і договору на виконання робіт з корпорацією. Зараз буде створено робочу групу для комплексного опрацювання цих інвестпроектів, до якої увійдуть представники Мінекономрозвитку, Мінінфраструктури, Мінфіну і Укравтодору”, - зазначив віце-прем'єр.

У жовтні 2015 року повідомлялося, що департамент містобудування та архітектури Києва розробляє проект реконструкції Шулявського шляхопроводу. Передбачалося побудувати там трирівневу транспортну розв'язку з реверсивним розподільним кільцем.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Реконструкцією Шулявського мосту в Києві займеться Китай
15 травень, 2017, 03:34