На честь Героя у Нововолинську відкрили меморіальну дошку

На честь Героя у Нововолинську відкрили меморіальну дошку
Пам’ятний знак загиблому Олександру Смирнову встановили 22 травня на фасаді Нововолинської загальноосвітньої школи №4, в якій він навчався.

Про це пише Буг.

У дворі навчального закладу зібралися вчителі, школярі, представники влади, родини загиблих в зоні АТО бійців і небайдужі нововолинці. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять усіх Героїв – учасників антитерористичної операції, котрі загинули, захищаючи територіальну цілісність та незалежність нашої держави від російського агресора.

На відкритті дошки виступили директор школи Таїсія Сачук, класний керівник Олена Чимерис, керуюча справами міськвиконкому Вікторія Магдисюк, волонтер Валерій Курстак.

Настоятель храму Воздвиження Чесного Хреста отець Віталій Голян освятив меморіальну дошку, до якої присутні піднесли квіти.

Олександр Смирнов пройшов Іловайський котел, де потрапив у полон. Своє життя за незалежність держави він віддав 14 жовтня 2016 року, у День захисника України. Бійцю виповнилося 24 роки, він проходив контрактну службу в 14 бригаді.

Смирнов закінчив школу №4, згодом Нововолинське вище професійне училище, навчався на юридичному факультеті Львівського університету імені Івана Франка. У хлопця залишилися мати, сестра та бабуся.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На честь Героя у Нововолинську відкрили меморіальну дошку
22 травень, 2017, 19:44