Трагедія під Смоленськом: з'явились нові подробиці

Трагедія під Смоленськом: з'явились нові подробиці
У труні генерала Влодзимежа Протасинського, який загинув в Смоленській авіакатастрофі, знайшли частини тіл ще чотирьох осіб.

Про це повідомляє Rzeczpospolita,- пише Корреспондент.

Цю інформацію виданню розповіла донька колишнього командувача військами спецоперацій.

Також раніше в Національній прокуратурі Польщі підтвердили, що в труні іншого генерала - Броніслава Квятковського, який також загинув в Смоленській катастрофі, знайшли останки сімох інших людей.

Нагадаємо, раніше комісія встановила, що літак Качинського розвалився в повітрі.

Літак, на борту якого перебувала польська урядова делегація, яка летіла на жалобні заходи в Катині, розбився в квітні 2010 року під Смоленськом. В авіакатастрофі загинули 96 осіб, у тому числі президент Польщі Лех Качинський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Московитяне (что только в 1721 г, по приказу Петра 1-го, стали «русскими») -- потомственные террористы! Создавшие Россию путем многочисленных захватнических войн. Так, захвачены, у Пскова и Новгорода, земли славян (кот. были уничтожены. Начали Иван 3-й и А. «Невский», закончили Иван 4-й и чума), Казанское и Астраханское ханства, Сибирь и Дальний Восток, Аляска, Финляндия, Польша, Карелия, Северный Кавказ, Крым. Обманом была оккупирована Украина. А Петром 1-м отняты у шведов земли в Прибалтике. Подаренные им его предшественником. (Вот -- вековечная вероломная политика российских царей! От А. Романова до В. Путлера!)
И Россия в 2017 г. -- спорная территория между Норвегией (забрала Карелию), Украиной (забрала земли Слободской Украинской губернии, Кубань и Крым), Белоруссией (слова «Бацьки» 17.10.2014 г.), Казахстаном (см. в И-нет «Казахи показали Путину русскую историю»), Японией (забрала Курилы) и Китаем (см. карту Китая, 16?? г., подаренную китайцам А. Меркель в 2014 г.)
Відповісти
Останні новини
Трагедія під Смоленськом: з'явились нові подробиці
30 травень, 2017, 13:22