На Волині вперше змагалися зі спортивного орієнтування на байдарках

На Волині вперше змагалися зі спортивного орієнтування на байдарках
На Волині відбулися змагання з водного туризму. На старт вийшло 15 екіпажів. У програмі – орієнтування на байдарках та слалом.

Спортивний захід відбувся на річці Стохід поблизу села Черськ Маневицького району, - інформує ВРД НСТУ.

Протягом трьох днів на березі річки Стохід, поблизу села Черськ Маневицького району, базувалося наметове містечко спортсменів. Центр туризму, спорту та екскурсій управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації зібрав 15 команд для участі в чемпіонаті Волині із водного туризму. Програма змагань передбачала два етапи: водний слалом та орієнтування на байдарках. В кожному екіпажі було по два учасники.

Вперше в області відбулися старти зі спортивного орієнтування на байдарках. Організатори запропонували трикілометрову дистанцію на якій встановили шість контрольних пунктів.

Головний суддя Леонід Толстіхін впевнений, що цей вид спорту приживеться в області.

Краще впорались із завданням представники Старовижівського району. Капітан команди Віталій Яговець вірить у майбутнє таких змагань, адже організатори створили всі умови для успішного проведення стартів.

Наступного для відбулися змагання зі слалому. Несподівану перемогу отримали школярі із Маневицького району Андрій Чуднов та Іван Сопронюк. Вони виграли у дорослих екіпажів і отримали головний приз.

Допомагав судити змагання і Троянівський сільський голова Микола Ясюк. Він побував у Білорусі на подібних перегонах на байдарках.

Команди-учасники жили на території рекреаційного пункту «Приборове» Бережницького лісництва обласного військового лісгоспу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Евересті з’явився Wi-Fi
07 червень, 2017, 13:28
На Волині вперше змагалися зі спортивного орієнтування на байдарках
07 червень, 2017, 13:27