На Волині перевиконали план місцевих бюджетів

На Волині перевиконали план  місцевих бюджетів
На Волині підвели підсумки виконання місцевих бюджетів області станом на 1 червня 2017 року.

Про це стало відомо сьогодні, 12 червня, під час оперативної наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика.

Зокрема, за словами директора департаменту фінансів облдержадміністрації Ігоря Никитюка, за п’ять місяців 2017 року до загального фонду місцевих бюджетів області надійшло 1 285,2 млн грн власних доходів або 113,8 % від запланованого.

Обласний бюджет виконаний на 104 %, понад план отримано 7,9 млн грн. Індикативні показники митних надходжень до Державного бюджету виконані за травень на 148,2 %, обсяг перевиконання становить 190,8 млн грн.

"Cтаном на 1 червня цього року виконані зведені місцеві бюджети усіх районів, міст та об’єднаних територіальних громад. Проте шість сільських рад не справилися із плановими завданнями по наповненню бюджетів власними доходами. Порівняно із відповідним періодом минулого року власні доходи загального фонду місцевих бюджетів зросли на 345,2 мільйони гривень або на 36,7 %. Окрім того, в області продовжується робота по залученню додаткових надходжень до місцевих бюджетів від розміщення тимчасово вільних коштів на депозитних рахунках банків", – зазначив Ігор Миколайович.

Окрім того, начальник головного управління ДФС в області Світлана Савчук повідомила, що за п’ять місяців поточного року до бюджетів усіх рівнів на території області зібрано майже 2,2 млрд платежів і це на 422,5 млн грн або на 24,3 % перевищує минулорічний показник.

За підсумками роботи у травні 2017 року Волинською митницею ДФС перераховано до Держбюджету кошти у сумі 601,6 мільйона гривень. Виконання доведеного показника становить 148,6 %, перевиконання – 196,7 мільйона гривень.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.