На вулиці Ківерцівській встановлять паркан вздовж залізниці

На вулиці Ківерцівській встановлять паркан вздовж залізниці
У Луцьку сьогодні, 14 червня, відбулася виїзна нарада з питань організації безпечного переходу через залізничну колію на вулиці Ківерцівській.

Як відомо, ця ділянка є однєю із найбільш аварійних у нашому місті. Щороку тут трапляються нещасні випадки, у тому числі із летальними наслідками, - інформує відділ інформаційної роботи міської ради.

За словами Михайла Скуди, на відрізку залізничної колії на вулиці Ківерцівській зафіксовано вісім несанкціонованих переходів. У цих місцях часто трапляються нещасні випадки. Аби вирішити цю проблему, неодноразово проводилися профілактичні бесіди серед населення, а минулого року за сприяння міської влади, облаштовано виходи до мосту.Нещодавно на цьому місці загинула 48-річна жінка.

Аби вирішити цю проблему, небезпечну ділянку залізничної колії на вулиці Ківерцівській з обох сторін пропонують обгородити парканом. Зараз тут встановлені попереджувальні знаки. До облаштування паркану залучать місцевих підприємців, зокрема власників автомийки, що розташована неподалік.

Загальна вартість усіх робіт складає 30-40 тисяч гривень. Паркан завдовжки 30 метрів планують встановити орієнтовно за 1 місяць.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай зроблять тротуар, розмітку і зебру!!!!! 3 пепеїзди на карпенка карого НЕМАЄ ТРОТУАРУ!!!!!
Відповісти