Жертвами хулігана з фарбою стали три луцьких банки

Жертвами хулігана з фарбою стали три луцьких банки
Три повідомлення про пошкодження майна банків надійшло правоохоронцям у Луцьку.

Інциденти трапилися в ніч із 14 на 15 червня,– повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Зокрема, о 07:11 до правоохоронців звернулась директор відділення одного із банків про те, що червоною фарбою пошкодили вікна та двері приміщення відділення банку на проспекті Волі. Сума збитку встановлюється. Із приміщення фінансової установи нічого не зникло.

Аналогічне повідомлення надійшло від охоронця відділення фінансової установи про те, що вночі невстановлена особа червоною фарбою пошкодила вікна, двері та апарат видачі грошових коштів, який вбудований в стіну приміщення банку по вулиці Степана Бандери. Сума нанесених збитків встановлюється. Із приміщення фінансової установи нічого не зникло.

Цього ж дня о 08:30 до поліції надійшло аналогічне повідомлення про пошкодження вікон та дверей у приміщенні банку на проспекті Волі. Сума нанесених збитків встановлюється. Із приміщення фінансової установи нічого не зникло.

На місце події виїжджали слідчо-оперативні групи та керівництво Луцького відділу поліції. Поліцейські провели детальний огляд місця події.

Відомості зареєстровані в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про скоєні кримінальні правопорушення та інші події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна). Проводяться заходи щодо встановленню осіб, причетних до скоєння правопорушення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вт там розберіться він хуліган чи патріот . Це ж російські банків
Відповісти
Останні новини
Жертвами хулігана з фарбою стали три луцьких банки
15 червень, 2017, 13:14