Ковельських дітей, які мешкають в районі ветсанзаводу, відправили на море

Ковельських дітей, які мешкають в районі ветсанзаводу, відправили на море
Днями група ковельських дітей, які мешкають неподалік ветсанзаводу, поїхали на відпочинок у «Зоряний», що у місті Приморську Запорізької області.

47 хлопчиків і дівчаток відпочиватимуть упродовж двох тижнів на березі Азовського моря, - інформує сайт Ковельської міської ради.

Разом з тим, для них передбачена цікава розважальна програма. Юних ковельчан супровождує п’ятеро дорослих, які і допомагатимуть їм в дорозі та впевненіше себе почувати на новому місці.

Все це стало можливим завдяки фінансовій підтримці народного депутата України Степана Івахіва та його благодійного фонду «Патріоти Волині».

Його директор Денис П’ятигорець, який прийшов проводжати дітей на вокзал, каже, що для нього було деяким здивуванням, що дев’яносто відсотків із них вперше поїдуть на море, вони ніколи не бачили тієї частини України.

Чимало батьків зібралось на пероні. Перед від’їздом останні настанови, побажання для дітвори. Підходили дякували представникам фонду за надану можливість – провести дітям частинку канікул на морі, набратись нових сил, вражень.

«Приємно, що вони не тільки відпочинуть, але і зможуть переконатись, наскільки у нас велика країна, наскільки вона різноманітна. У них буде нагода поспілкуватись з однолітками з усіх регіонів. Сьогодні мене тішить, що нам вдалося пройти цей шлях - оформити всі документи, що Степан Петрович виділив кошти на перший заїзд. Ми переконані, що впродовж літа ми зможемо оздоровити більше 150 дітей», - поділився своїми думками і планами керівник фонду.

Як нам повідомили батьки, діти доїхали добре, уже облаштувались. Всі задоволені прийомом, умовами проживання.

«З великим нетерпінням чекаю, коли група повернеться. Хочеться з усіма поговорити, послухати їх враження. Ми все робили для дітей, старались, аби відпочинок їм сподобався. Хочеться, щоб всі приїхали здорові, засмаглі, усміхнені. Нехай все у нас вдасться»,- на завершення резюмував Денис П’тигорець.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пане Степане! Відправте ще наших луцьких діток, що мешкають в районах Вересневого, ДПЗ та Львівського масиву! Наперед вдячна від усіх діток та їхніх батьків!
З повагою, жителі, що також як і ковельчани змушені жити в районі екологічного лиха і дихати нечистотами нез'ясованого походження!
Відповісти
Останні новини
Ковельських дітей, які мешкають в районі ветсанзаводу, відправили на море
16 червень, 2017, 12:19