У СБУ вважають, що в діях луцького неадеквата-«сєпара» порушень нема

У СБУ вважають, що в діях луцького неадеквата-«сєпара» порушень нема
У висловлюваннях особи відсутні заклики спонукального характеру та відсутні дії, направлені на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу, - кажуть у Службі безпеки України.

Про це 20 червня написала Четверта влада.

Нагадаємо, 10 червня в Луцьку п'яний молодий чоловік побив вікна у житлі співмешканки. Коли ж його затримали, почав поводитися ще неадекватніше, розповідати про ДНР та повстання сепаратистів.

«Відео, оприлюднене 10 червня у мережі Фейсбук, є обурливим та образливим для кожного свідомого громадянина України. Однак, Служба безпеки України діє виключно в правовому полі та в межах чинного законодавства. Конституція України, як основний закон нашої держави, закріплює за кожним громадянином право свободи слова, тобто право вільно висловлювати свої думки.

Після детального вивчення оприлюдненого відео встановлено, що у висловлюваннях особи відсутні заклики спонукального характеру та відсутні дії, направлені на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу, наявність яких, згідно з Кримінальним кодексом України, є обов’язковими для початку кримінального провадження. Тобто у даному випадку немає достатніх фактичних даних для початку досудового розслідування», – повідомили ЗМІ у прес-службі Служби безпеки України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У СБУ вважають, що в діях луцького неадеквата-«сєпара» порушень нема
20 червень, 2017, 09:53