Посадовця Волинської міграційної служби судитимуть за хабар

Посадовця Волинської міграційної служби судитимуть за хабар
Заступник директора Волинського пункту тимчасового перебування іноземців постане перед судом за зловживання впливом.

Прокуратура Волинської області затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про зловживання впливом (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 369-2 Кримінального кодексу України), вчинене заступником директора Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконного перебувають в Україні, - повідомили у прес-службі правоохоронного відомства.

Посадовець, будучи головою тендерного комітету Пункту й маючи змогу впливати на інших трьох членів цього комітету при ухваленні ними рішень про прийняття пропозицій від суб’єктів господарювання під час публічних закупівель, вирішив використати це задля власної наживи.

На початку листопада 2016 року під час особистої зустрічі з представником підприємства, яке постачало до Пункту тимчасового перебування кам’яне вугілля, заступник директора Пункту запевнив його, що в змозі сприяти у прийнятті тендерним комітетом позитивного рішення щодо визначення переможцем тендеру "потрібного" суб’єкта господарювання.

За послуги свої попрохав 23 тис. грн.

15 грудня 2016 року представник підприємства переказав цю суму на вказаний заступником директора Пункту рахунок. Посадовець витратив ці гроші для власних потреб.
Невдовзі він постане перед судом.

Від виконання обов'язків голови тендерного комітету Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконного перебувають в Україні, посадовець відсторонений.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Посадовця Волинської міграційної служби судитимуть за хабар
26 червень, 2017, 23:13