У селах трьох районів на Волині відкрили 66 дитмайданчиків

У селах трьох районів на Волині відкрили 66 дитмайданчиків
У Іваничівському, Любомльському та Володимир-Волинському районах встановили та відкрили 66 дитячих та спортивних платформ для активного дозвілля дітей.

Кошти на їх встановлення спрямували з державної субвенції за пропозицією народного депутата Ігоря Гузя, який представляє ці райони у Верховній Раді України. Вартість кожного становить майже 80 тисяч гривень. Брали участь в урочистих відкриттях цих платформ нардеп Ігор Гузь та його помічники, - повідомили у прес-службі нардепа.

«Майданчики в моєму виборчому окрузі - це був пріоритет субвенції з держбюджету минулого року. Вдалося охопити багато сіл, і тепер діти мають де проводити час: вони більше граються на свіжому повітрі, і не сидять за телевізором», - зазначив нардеп.

Тож, дитячо-розважальні платформи відтепер є у 23-х селах Іваничівського району: Павлівці, Бортніві, Грибовиці, Низкиничах, Завидові, Заставному, Колоні, Литовежі, Луковичах, Милятині, Мишеві, Мовниках, Морозовичах, Жашковичах, Переславичах, Поромові, Радовичах, Риковичах, Заболотцях, Соснині, Будятичах, Старому Порицьку, Топилищах та в селищі Іваничі.

У Любомльському районі такі майданчики відкрили у селах: Головне, Нудиже, Рівне, Вигнанка, Хворостів, Штунь, Столинські Смоляри, Скиби, Біличі, Радехів, Машів, Олеськ, Мосир, Римачі , Підгородне, Полапи, Згорани, Куснище, Вишнів, Гуща, Заболоття, Забужжя, Запілля, а також місті Любомль.

Також 17 дитмайданчиків у Володимир-Волинському районі встановили в селах: Бубнів, Селець, Льотниче, Стенжаричі, Лудин, Микитичі, Зоря, Хотячів, П’ятидні, Рогожани, Білин, Заріччя, Красностав, Ласків, Овадне, Хмелівка, Микуличі та місті Устилуг.

До слова, у місті Володимир-Волинський відкрили 6 встановлених дитмайданчиків, що у парку Гагаріна, військового містечка, на вулицях Ковельська, Луцька, Сагайдачного та Генерала Шухевича. А в Нововолинську коштом державної субвенції встановили 6 таких майданчиків: на 6-му мікрорайоні, на Шахтарському мікрорайоні, на бульварі Шевченка, вулицях Сірка та Гагаріна та у селищі Благодатне.

Незабаром заплановане урочисте відкриття розважальної платформи і в парку «Слов’янський», що у Володимирі-Волинському.

Загалом в Іваничівському, Володимир-Волинському, Любомльському районах, а також містах Нововолинськ та Володимир-Волинський придбали та встановили коштом минулорічної державної субвенції 80 спортивних та дитячих майданчиків.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ігор Гузь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У селах трьох районів на Волині відкрили 66 дитмайданчиків
27 червень, 2017, 22:21