З 1 грудня платні туалети на вокзалах зникнуть

З 1 грудня платні туалети на вокзалах зникнуть
З 1 грудня туалети на всіх залізничних вокзалах України стануть безкоштовними.

Про це у середу, 28 листопада, повідомив віце-прем'єр-міністр, міністр інфраструктури Борис Колесніков, зазначивши, що платні туалети - це взагалі нонсенс", пише ТСН.

Разом з тим Колесников пообіцяв, що співробітники, які працювали на підприємствах, що орендують приміщення у Фонду державного майна на території вокзалів, будуть переведені до штату залізничних вокзалів, "і ця новація жодним чином не вплине на наданий сервіс".

"Рівень сервісу повинен бути не нижче, це вже наша проблема - залізниці. Для людини, яка туди прийде, нічого не зміниться, вона тільки гроші платити не буде", - пообіцяв віце-прем'єр.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А у славному - древньому Володимирі- Волинському на вокзалі туалет після " супер євроремонту вокзалу" вже три роки як зачинений. Тож пасажирі обпісють та обс...ють всі куші і все навколо біля вокзалу.
В різні установи та інстанції вже не один рік зверталися люди прилеглих вулиць з проханням аби відкрили цей пристанційний туале, а начальство до якого зверталися на це наплювать.
І куди дивиться "вічний мер -господарник " П. Саганюк зі своєю міською бойовою дупутатською командою ?
Відповісти
Хана туалетам, теперь их будут убирать раз в неделю.
Відповісти
Ну Вы оптимист! Их вообще теперь не будут убирать, как в совесткие времена!
Відповісти
Вот счастья то привалило! (Наверное это то, что сука лагерная прызыдрэнт назвывает покращенням нашого життя вжэ сьогодни!) Спасибо Колесникову, теперь, хоть высеремся бесплатно! А вообще - правильнее бы высереться на эту власть!
Відповісти
Що на рахунок "чистих"платних туалетів,то зайдіть в туалет
на території старого ринку,від якого сморід стоїть ще за десять метрів від нього,не говорячи про те,який стан в середині цього "корперативного сартиру"!Проте виручка там за день більша,ніж на Київському вокзалі,а ось у чиї "господарські" руки вона потрапляє,догадайтеся самі!Тільки не подумайте ,що в міську казну!
Відповісти
Туалет на Старому ринку належить підприємцеві Волошку Віктору Йосиповичу. Скарги на підприємця - постійні: довгий час у туалеті не було можливості користуватися рідким милом, а тільки жалюгідними обмилками невідомо після яких рук, також підприємець економить на освіжувачі повітря - примушує персонал відкривати кватирки. В туалеті двері кабінок не закриваються (розіпрілі від вологи), в кабінках темно, спущені брюки попадають колошвами в рідину на підлозі, від труби бачка на спині куртки можна отримати вертикальну мокру пляму... Ну бридко в тому туалеті, і все тут!
При всьому тому, на самому ринку директор дуже охайна людина, того ж вимагає й від працівників і торгуючих. От якби повернути "кооперативний" сортир назад у власність ринку! Байдуже - платним він буде чи безплатним.
Відповісти
Останні новини
З 1 грудня платні туалети на вокзалах зникнуть
28 листопад, 2012, 13:57