Директор луцького депо ще не бачив наказу про своє звільнення

Директор луцького депо ще не бачив наказу про своє звільнення
Директора КП «Луцьке підприємство електротранспорту» Ігоря Грицюка досі не звільнили в офіційно встановленому трудовим законодавством порядку.

Про це повідомляє Волинське агентство розслідувань.

«Я досі не бачив наказу на своє звільнення. Кажуть є розпорядження — 30-м червня. Сьогодні вже 3 липня, але ніхто мені наказу про моє звільнення не надав для ознайомлення. Також ніхто мені не повернув трудової книжки, як того вимагає Трудовий Кодекс. А відповідно — в мене немає офіційних підстав покидати своє робоче місце, адже я несу матеріальну і юридичну відповідальність», – повідомив Ігор Грицюк.

Ігор Грицюк зауважив, що зранку на КП «ЛПЕ» завітав перший заступник міського голови Григорій Недопад, який ознайомив його з розпорядженням про звільнення, однак наказу на звільнення — досі ніхто не подав. Разом з тим, віце-мер повідомив працівників, що віднині тимчасово виконуючим обов`язки директора Луцького підприємства електротранспорту призначено головного інженера Володимира Бабича.

Грицюк зауважив, що розпорядження про його звільнення, видане на підставі звернення первинної профспілкової організації вільної профспілки залізничників України КП «Луцьке підприємство електротранспорту» від 06.06.2017 та листа Міністерства інфраструктури України від 21.06.2017 № 5912/10/10-17. Однак, мовляв, Мінінфраструктури скасувало цей лист.

Тим не менше, Грицюк продовжує чекати надходження наказу про своє звільнення. Також він готує матеріали для судового позову, адже має на меті оскаржити своє звільнення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Директор луцького депо ще не бачив наказу про своє звільнення
03 липень, 2017, 19:06