Луцька влада не хоче ремонтувати дитсадок на окрузі «неугодного» депутата

Луцька влада не хоче ремонтувати дитсадок на окрузі «неугодного» депутата
У Луцьку вже декілька років поспіль адміністрація дитсадка № 18 та батьки просять міську владу відремонтувати дах будівлі.

Про це пише депутат Луцької міськради Богдан Богонос у Facebook.

За словами депутата, декілька років поспіль адміністрація дитсадка №18 просить міську владу про капітальний ремонт даху. Батьки діток, що відвідують ДНЗ №18, з останніх сил і за власні кошти роблять ремонти у приміщенні дитсадка, де перебувають їх діти.

«Але після дощу усі зусилля сходять нанівець. У актовому залі відвалюється штукатурка через протікання даху. А через відсутність системи відведення дощової води та неякісне мощення розпочинається руйнування несучих зовнішніх стін», - пише Богонос.

Він додав, що минулої осені озвучив під час сесії міськради звернення, під яким зібрали підписи батьків. «Тоді нас вислухали і почали обіцяти. Обіцяли включити у бюджет – не включили. Обіцяли виділити кошти при розподілі невикористаних залишків – не виділили. І ось нарешті при розподілі перевиконання бюджету нарешті кошти було закладено. Здавалося, ось-ось розпочнуться канікули і нарешті ДНЗ №18 отримає новий дах», - йдеться в дописі Богоноса.

Депутат стверджує, що все виявилось не так просто.

«Наприкінці минулого тижня завідувача ДНЗ повідомили, що роботи виконуватись не будуть так як коштів, які було закладено, за пропозицією управління освіти недостатньо. І тут розпочинається саме цікаве. Чиновники управління не виходять з пропозицією дофінансувати дані роботи та нарешті відремонтувати цей дах, а просто вирішують нічого не робити. А невикористані кошти спрямувати на інші цілі», - зазначив він.

«Чесно кажучи дуже дивує така позиція. Я звертаюся до Григорія Пустовіта. Хотілося б почути чи відомо вам про ситуацію, що склалась із цим об’єктом і які дії ви плануєте? Можливо вам цікавіше ремонтувати об'єкти, що знаходяться на округах де обрані депутати, які зараз входять до складу більшості? Але давайте не будемо робити заручниками такої ситуації діток мікрорайону Вишків», - йдеться в дописі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зато на ГПЗ ремонтують все, за міський кошт а всі кажуть Жека кращий депутат.
Відповісти
От так і виникають плітки. А чи не простіше було п.Богоносу перевірити інформацію в управлінні освіти, а потім писати.
Відповісти
Останні новини
Луцька влада не хоче ремонтувати дитсадок на окрузі «неугодного» депутата
12 липень, 2017, 18:05