В Україні анонсували ліквідацію військкоматів

В Україні анонсували ліквідацію військкоматів
Міністерство оборони України з 1 серпня починає реалізацію проекту зі створення територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, які мають замінити військові комісаріати.

Про це під час брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України, полковник Дмитро Гуцуляк, – пише Слово і Діло.

«За дорученням президента України Міністерство оборони починає реалізацію пілотного проекту зі створення територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Відповідне розпорядження, проект якого представив міністр оборони Степан Полторак, ухвалено на засіданні Кабміну», – повідомив Гуцуляк.

Він зазначив, що з 1 серпня розпочинається експеримент зі створення на матеріально-технічній базі Чернігівського обласного військового комісаріату територіального центру комплектування і соцпідтримки.

«Створення таких територіальних центрів – це перший крок до заміни чинних військкоматів», – заявив речник.

Він зазначив, що ці центри займатимуться не лише вдосконаленням порядку комплектування військ особовим складом та організацією захисно-мобілізаційної роботи.

«На них буде покладене завдання забезпечення та впровадження нової ефективної системи обслуговування й надання сервісних послуг із соціального захисту як військовослужбовцям, так і членам їхніх сімей, резервістам, ветеранам війни, пенсіонерам ЗСУ та іншим», – додав Гуцуляк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: армія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.