Під стінами ковельської мерії протестували бізнесмени. ВІДЕО

Під стінами ковельської мерії протестували бізнесмени. ВІДЕО
Два ковельських бізнесмени перетнули межу добросусідства: один звів адміністративне приміщення впритул до магазину та офісу іншого і демонтував літній майданчик сусіда.

Формальним приводом для акції протесту трудового колективу ВКП “Каскад” його директор Володимир Пархонюк називає самовільний демонтаж сусідом літнього майданчика перед входом до продуктового магазину, повідомляє ТЦК Ковель.

Володимир Пархонюк переконаний: сусід — підприємець Сергій Нагорник побудував адміністративне приміщення з порушеннями, на яке закривають очі міська влада та контролюючі органи. Через таке “сусідство впритул” на підприємстві не можуть погодити проект добудови власного нежитлового приміщення.

Сам Сергій Нагорник від коментарів відмовився. Зауважив лише, що земельну ділянку придбав на аукціоні. Отримав дозвіл на виконання робіт з реконструкції овочесховища з метою влаштування адміністративного приміщення. А межа земельної ділянки, що проходить по стіні приміщень ВКП “Каскад”, раніше була погоджена самими представниками цього підприємства, про що зазначено в матеріалах прокурорської перевірки.

Свої вимоги — забезпечити можливість безперешкодно здійснювати добудову власного приміщення, мати доступ до комунікацій та притягнути до відповідальності чиновників, які вчинили незаконні дії в інтересах сусіда — учасники акції протесту передали заступнику міського голови Геннадію Сороці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
правильно зробили що передали сороці, та сорока зная як діяти згідно чинного законодавства.......................
Відповісти
Останні новини
Під стінами ковельської мерії протестували бізнесмени. ВІДЕО
06 грудень, 2012, 10:52