Луцька стоматполіклініка придбала 3D-комп'ютерний томограф

Луцька стоматполіклініка придбала 3D-комп'ютерний томограф
У Луцьку сьогодні, 18 серпня, у комунальному лікувально-профілактичному закладі “Міська клінічна стоматологічна поліклініка” презентували роботу рентгенівської системи FONA XPan 3D Plus.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Це перший в Україні комп'ютерний стоматологічний томограф, встановлений у комунальному медичному закладі. Він оснащений функцією цефалостата у 3D вимірі та дозволяє більш точно діагностувати багато стоматологічних захворювань.

Головний лікар КЛПЗ «Міська клінічна стоматологічна поліклініка» Олександр Кобись додав, що це спеціалізований високоточний прилад, який дасть можливість не лише діагностувати стоматологічні захворювання, а й підібрати правильну тактику лікування, проводити операції щодо вживлення штучних імплантів на більш високому рівні.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець главврач розвів як котят :)))) А тепер розкажу вам цікаву історію. В цій з дозволу сказати "комуналній" а точініше приватній зубарні МАЙЖЕ НЕ ВИКОНУЄТЬСЯ безоплатних робіт.... як говорить главврач "через відсутність дотації та малі заробітки..." ось Ви виділили більше мільйона триста тисяч наших податків на прилад який В ПЕРШУ ЧЕРГУ СПРЯМОВАНИЙ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ ОБСТЕЖЕННЯ ПЕРЕД ІМПЛАНТАЦІЄЮ.... а тепер про цікаве: - імплантація це послуга ЯКА НЕ НАДАЄТЬСЯ БЕЗОПЛАТНО вартість її в межах 200-300 умовних одиниць а якщо потрібна підсадка кістки то множте цю суму на два... Тобто як Ви зрозуміли цю послугу пересічний пенсіонер тим паче без дотації НЕ ЗМОЖЕ СОБІ ДОЗВОЛИТИ.... Другий момент в цьому закладі є з натяжкою 2ва спеціаліста які можуть закрутити ЯКІСНО імплант навіть якщо уявити, що вони на двох будуть крутити 16 імплантів в день :))) то відібють вони цей мільйон триста тисяч років через сім - десять ТО Ж НАВІЩО ВИ СПИТАЄТЕ ГЛАВРАЧ УТНУВ ТАКУ ШТУКУ.... ? Все дуже просто в наших ДЕРЖАВНИХ лікарів є приватні кабінетики куди вони можуть запрошувати пацієнтів на Імплантацію та ось біда МРТ прилад дорогий (доречі на ринку вартeє 40000$ $) )і не кожен собі міг його купити ось і вирішили а давайте здоїмо наших платників податків..... а пенсіонери і далі хай ходять беззубі....
Відповісти
Останні новини
Луцька стоматполіклініка придбала 3D-комп'ютерний томограф
18 серпень, 2017, 15:22