У Луцьку розпочала роботу Фабрика святого Миколая

У Луцьку розпочала роботу Фабрика святого Миколая
З 6 грудня у Луцьку розпочала роботу Фабрика святого Миколая, яка відкрилась у рамках щорічної Всеукраїнської благодійної акції «Миколай про тебе не забуде!».

У Луцьку така акція відбувається вшосте, йдеться на сайті VisitLutsk.

Фабрика святого Миколая – це благодійний проект, головна мета якого – зібрати подарунки, які будуть вручені під час новорічно-різдвяних свят для дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Щоденно з 6 по 19 грудня з 9:00 до 20:00 (крім неділі) на Фабрику святого Миколая можна принести іграшки, солодощі, дитячі книжечки, канцелярське приладдя. Фабрика діє у приміщенні історичного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки за адресою: Луцьк, вулиця Шопена, 24. Помічники Cвятого Миколая формуватимуть зібрані подарунки та розвозитимуть їх по домівках діток.

Ще один пункт Фабрики святого Миколая також розташований у приміщенні Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (проспект Соборності, 18). Години роботи пункту: 8:00-17:00 (крім вихідних).

У День Святого Микола, 19 грудня 2012 року, відбудеться Парад помічників Святого Миколая. Урочиста хода миколайчиків розпочнеться від Замкової площі. Колона прямуватиме до Театрального майдану, де о 17.00 заплановане засвічення головної ялинки обласного центру Волині. Дорогою помічники Миколая пригощатимуть лучан та гостей міста солодощами, тим самим нагадуючи – казка є – у неї лише варто повірити!

Організатори акції: Волинська обласна молодіжна громадська організація «Центр Ефективної Комунікації», Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Волинська обласна молодіжна громадська організація «Студентська Рада Волині», Студентська рада та Первинна профспілкова організація студентів Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку розпочала роботу Фабрика святого Миколая
09 грудень, 2012, 14:33