У Поліщука просять влаштувати публічне обговорення кандидатів у директори Центрального басейну

У Поліщука просять влаштувати публічне обговорення кандидатів у директори Центрального басейну
Працівники Луцького центрального басейну вимагають проведення публічного обговорення кандидатів у директори установи та просять радника міського голови Ігоря Поліщука допомогти влаштувати цей захід.

Про це йшлося 21 серпня під час зустрічі колективу з посадовцем.

Заступник директора з навчально-тренувальної роботи Олена Дорофєєва попросила Ігоря Поліщука поспілкуватись із одним з кандидатів на посаду директора центрального басейну Олександром Сологубом.

«Ось Олександра Сологуба вже хотіли призначити на цю посаду. І Вікторія Василівна Мороз теж написала заяву на призначення. І ми хотіли попросити вас, щоб ви особисто провели зустріч, тобто співбесіду, з Олександром Валентиновичем. Щоб він вам своє бачення роботи розказав», - зазначила вона.

Також працівники басейну розповіли, що написали колективне зверенння з проханням належним чином провести призначення диреткора, а також врахувати думку колективу.

У свою чергу Ігор Поліщук сказав, що порадиться із секретарем Луцької міської ради Григорієм Пустовітом і призначить день, щоб обговорити тему вибору директора.

«Я співбесіду проведу, але ви маєте розуміти, що я тільки радник міського голови. Я переговорю з Григорієм Пустовітом і призначим день, коли ми поспілкуємось. І вас усіх запросимо, щоб разом обговорити цю тему», - додав він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а хто такий поліщук, щоб в нього просити обговорення? мені здається, перебільшують значення якогось радника неіснуючого міського голови
Відповісти
Останні новини
У Поліщука просять влаштувати публічне обговорення кандидатів у директори Центрального басейну
21 серпень, 2017, 12:06