На Волині зловили рибалку-браконьєра

На Волині зловили рибалку-браконьєра
Волинський рибоохоронний патруль виявив грубого порушника правил рибальства на озері Велике Згоранське.

Про це інформує прес-служба Держрибагентства України.

31 серпня під час рейду Волинський рибоохоронний патруль виявив громадянина, який грубо порушував правила рибальства. Порушник здійснював лов водних біоресурсів за допомогою промислових знарядь лову – 6 сітками та пластикового човна.

Завдяки оперативним діям рибоохоронних патрульних, громадянин не встиг виловити рибу. Щоб уникнути відповідальності, порушник намагався переконати працівників рибоохоронного патруля, що знімав риболовецькі сітки, які йому не належать.

Проте пояснити, хто надав йому такі повноваження, не зміг, як і те, звідки у його човні взявся великий мішок та три сітки, що були зв’язані з сітками, котрі вже знаходились у водоймі.

Заплутавшись у наданні пояснень, затриманий просто відмовився підписувати протокол про адміністративне правопорушення та зателефонував на «гарячу» лінію поліції, заявивши, що у нього знайомі викрали човен.

Правоохоронці прибули на місце події, взявши пояснення у працівників рибоохоронного патруля зрозуміли, що порушення закону в цій ситуації не було.

Правопорушення відбулось на озері Велике Згоранське у с. Згорани Любомльського району Волинської області. Сітки та човен були вилучені. Адміністративні матеріали направлені до Любомльського районного суду для вирішення справи.

Волинський рибоохоронний патруль закликає громадян дотримуватись встановлених правил рибальства та збуту риби. У разі порушення прохання терміново повідомляти на всеукраїнську безкоштовну «гарячу» лінію: 0-800-50-52-50.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: браконьєр
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.