Стильний Луцьк: Марія Крикун

Стильний Луцьк: Марія Крикун
Марія Крикун, 22 роки, молода мама

Марія Крикун зовсім нещодавно стала мамою. Нині вона виховує 9-місячного Лук’яна і дуже тішиться, що має сина.

Раніше Марія була студенткою. Дівчина навчалася в Києві, жила в гуртожитку. Як у звичайної студентки, у героїні рубрики були різні зацікавлення, зокрема музика, кіно, театри, вечірки, одяг та стиль.

Варто зазначити, що дівчина є неабиякою прихильницею футболу, зокрема вболіває за ФК «Волинь». До слова, Марія часто їздила на виїзди із улюбленою командою та не пропускала домашніх ігор. Нині вона теж полюбляє дивитися ігри своєї команди, щоправда, мусить це робити вдома, бо з малим поки не можна займати місця на стадіоні.

Молода мама обожнює стиль кежуал, адже на прогулянках із маленьким сином не дуже можна «літати» на підборах. У гардеробі дівчини переважають базові речі, проте є й багато витіюватих нарядів та суконь «на вихід». Марія любить міксувати різні стилі, залюбки взуває кросівки під сукню, а під штани – підбори.

Дівчина стежить за новинками моди, читає модні журнали, підписана на блогерів в Інстаграм. Завжди знає, який колір модний, яку сукню краще одягти та чому не можна носити ті чи інші речі.

До слова, Марія хороша господиня, адже встигає і поприбирати, і їсти приготувати. Дівчина завжди має бездоганний вигляд, бо вважає, що «народження дитини – ще не кінець світу і за собою потрібно стежити».

Поради від Маші:

Подивитися:«Дуже погані матусі»
Послухати: Twenty one pilots - Stressed out
Посмакувати: грецький гірос і сувлакі
Почитати: Бегбедер «Ідеаль»

«Пастельний кежуал»

У 2017 році розпочався новий бум на кюлоти, і модниці поєднують такі штанці з різноманітним взуттям та верхом. Досить актуальним є костюми із кюлотами.

До слова, у майже усіх колекціях осені 2017 року присутній костюм у різних варіаціях та кольорах. Тут уже можна вигадувати різноманітні комбінації та поєднання – міксувати принти, колорблоки, додавати багатошаровість та гратися з поєднуванням непоєднуваного.

Актуальним є кросівки, які чудово доповнюють костюм з кюлотами.

Марія обрала для свого образу кросівки New balance, футболку Reserved, сумка – Zara. Костюм українського бренду їй пошили на замовлення.



«Дама в червоному»

Червоний колір – колір виклику та епатажності. А червоні сукні – завжди вигідне вбрання, адже в будь-якому разі привертатиме до вас погляди оточуючих.

Зазвичай сама червона сукня не є елементом беззаперечної краси чи епатажності, бо навіть не кожній дівчині підійде такий колір до обличчя. Але героїня рубрики, обравши таку сукню, не прогадала.

На Марії: сукня KUMA, туфлі Reserved, сумка – Accessories.



«Графічний мінімалізм»

Цей стиль став набувати популярності в середині двадцятих років ХХ століття. В той час стали досить популярними японські мотиви, які характеризуються скромністю і обмеженою кількістю відтінків.

Суперечливим є й питання, хто першим із дизайнерів використав цей стиль у своїх моделях. У підсумку пальму першості так і не змогли нікому присудити.

Строгі силуети, монохромність, відсутність колорблоків та міксування принтів, - осоновні закони створення мінімалістичного образу.

На Марії: костюм - Zara, сумка - Bershka, босоніжки - Axel. Годинник - Armani.



Оцінювати образи Марії взялася художниця, ілюстраторка та стилістка Анастасія Горобець.

«Перший образ досить цікавий. Кюлоти та кольрове рішення дуже імпонує. Цікаво підібране взуття до образу, але сумку варто замінити.

В другому образі сукня просто нереальна: колір, виріз, дизайн. Героїня виглядає вражаюче. Окремий плюс за зачіску і мейк-ап, все витримано, не перенасичено тому і образ виглядає цілісно.

Про третій образ хочеться сказати лише одне - речі підібрані зі смаком і створюють хороший осінній лук»

Ну і як ми могли обійтися без селфі? На завершення настрій героїні та ведучої підловив фотграф.



СТЕЖТЕ ЗА ГРУПОЮ СТИЛЬНОГО ЛУЦЬКА В FACEBOOK

ТЕКСТ - Ольга ВАЛЯНІК, ФОТО - Павло БЕРЕЗЮК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"стиль кежула"? Виправде, будь ласка. Мабуть вам ішлось про "кежуал".
Відповісти