Перемога приходить до тих, хто цілеспрямовано іде вперед, - волинський боксер

Перемога приходить до тих, хто цілеспрямовано іде вперед, - волинський боксер
Боксерка Наталія Павловська, яка родом з Володимир-Волинського здобула друге місце на Чемпіонаті України з боксу серед юніорок у ваговій категорій 75 кг.

На змаганнях такого масштабу дівчина була вперше. Проте впевнена, що не востаннє і ще побореться за перше місце, - пише Буг.

“Бокс – це вид спорту, який називають чоловічим, бо він є дійсно важким. Тут немає поблажок для дівчат. Якщо ти хочеш іти вперед, то потрібно працювати і багато”, – розповідає тренер Юлія Семко.

14-го вересня привітав Наталію Павловську з почесним другим місцем керівник спортивного клубу Володимир Подзізей, тренери та боксери.

Володимир Подзізей познайомив присутніх із спортсменом, котрий на кілька днів завітав до Володимира-Волинського, повертаючись з Європи, легкоатлетом Сергієм Бородіним. Сергій колись жив, а також відточував свою спортивну форму у Володимирі-Волинському. Нещодавно він зайняв перше місце на європейських змаганнях з бігу на 400 метрів з бар’єрами серед ветеранів.

“З часу, коли я почав займатися бігом, тільки через сім років добився хороших результатів. Перемога приходить до тих, хто цілеспрямовано іде вперед і пряцює”, – поділився секретом успіху Сергій Бородін.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Перемога приходить до тих, хто цілеспрямовано іде вперед, - волинський боксер
16 вересень, 2017, 19:04