Проблема Центрального ринку Луцька: знищення чи дипломатія

Проблема Центрального ринку Луцька: знищення чи дипломатія
Роботу тимчасової робочої групи для проведення діалогу та консультації з підприємцями Центрального ринку голова громадскої організації «Бізнес-Волинь» Ігор Дильов назвав промиванням мізків.

Про підсумки тижня, ознаменованого початком перемовин між підприємцями Центрального ринку і міською владою, він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Відбулось перше засідання комісії по «промиванню мізків» частині підприємців на Центральному ринку, з метою «м'якого» видворення їх з даної території. Результат засідання: «А, давайте ми вас порахуємо!»
Відмітились своїми цікавими висловлюваннями у цій справі два високопосадовця. Перший сказав, що ринку під замком не бачить в принципі, а також щось про «ізюминку». Оця загадкова «ізюминка» - це про що взагалі? І як відноситись до порівняння підприємців з терористами, які тримають в заручниках все місто?

Інший, знищення ринку на вул. Львівській подає як вершину дипломатії, яку треба застосувати і до Центрального ринку. Але де ці щасливі підприємці, до яких так індивідуально підійшли і без робочих місць не залишили?

Ну що ж, побачили, почули, взяли до відома. А от з висновками почекаємо...» - йдеться у дописі.

Нагадаємо, рішенням сесії міськради ТОВ «Волиньспоживспілці» відмовили у поновленні договору оренди однієї з ділянок для обслуговування ринку «Центральний». Йдеться про ділянку площею 0, 5994 га, розташовану ліворуч від вулиці Замкової.

Через це базарники почали пікетували міську раду. Для врегулювання конфлітку у Луцьку створили тимчасову робочу групу, яка в свою чергу вирішила створити реєстр усіх підприємців Центрального ринку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Залиште лучанам ринок!
Відповісти
Ринок знесуть, а куди перенесуть торгові точки?? Зараз ринок розміщений в привабливому для торгівлі місці тому що люди які живуть в районі центру, вул. Ковельська та ін. вулиць скуплялись саме на старому ринку. Ринок який побудували в районі ДПЗ стоїть пусткою, тому що місце там не торгове.
Відповісти
Нафіг їх звідти, розвели гадюшник. Купа сміття, блмжі, цигани і базар - от тобі і старе місту. Фу
Відповісти
Потрібна реконструкція,парковка теж потрібна,розігнати торгівлю з машин(відразу за світлофором),навести лад.Потрібні вливання...
Відповісти
В місті за 26 років жодного садочка не збудовано,жодної школи, яи лікарні. Освіта на плечахбатьків.якщо звертаєшся з проблемоюдо влади - відповідь одна, немає коштів. Замок руйнується бо влада нічого не робитьдля його збереження.Свідомо руйнує даючи дозвіл на будівництво в Старому місті. Ринок не проблема,а місце для виживааня лучан,
Відповісти
Останні новини
Проблема Центрального ринку Луцька: знищення чи дипломатія
17 вересень, 2017, 15:37