На Волині лісопродукцію сертифікують за міжнародними стандартами

На Волині лісопродукцію сертифікують за міжнародними стандартами
Державне підприємство «Маневицьке ЛГ» сертифікує продукцію побічного користування за стандартами FSC.

Про це інформує прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Лісова сертифікація в Україні набуває нових напрямків роботи. Під час виставки «Лісдеревмаш» 27 вересня ц.р. між ДП «Маневицьке лісове господарство» та Національним представництвом FSC в Україні було підписано Меморандум про взаєморозуміння та співробітництво з питань підготовки ДП «Маневицьке лісове господарство» до сертифікації системи ведення лісового господарства за схемою FSC в частині вимог щодо недеревинної лісової продукції.

ДП «Маневицьке лісове господарство» має тривалу історію використання ресурсів побічного користування та другорядних лісових матеріалів, розглядаючи такий напрям як невід’ємну складову диверсифікації джерел доходу, забезпечення економічної ефективності діяльності підприємства та досягнення інших соціальних та екологічних ефектів.

Такий Меморандум засвідчує взаємну зацікавленість у подальшому розвитку використання недеревних лісових ресурсів, беручи до уваги потенційні економічні, екологічні та соціальні ефекти сертифікації системи ведення лісового господарства в частині вимог стосовно недеревинної лісової продукції, а також її перспективи для підтримки конкурентоспроможності підприємства.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лісівнки, рівняйтесь на Володимира Радіона і щастя вам буде. Починайте працювати, бо ви погрузли в крадіжках і лицемірстві по саме "німагу".
Відповісти
Останні новини
На Волині лісопродукцію сертифікують за міжнародними стандартами
01 жовтень, 2017, 08:50