В Інтернеті поширюється новий вид шахрайства на авіаквитки

В Інтернеті поширюється новий вид шахрайства на авіаквитки
У соцмережі Facebook швидко поширюється неправдива інформація про безкоштовні квитки від провідних європейських авіакомпаній.

Про це пише веб-ресурс про подорожі Lowcostavia.

Зокрема, аферисти пропонують халявні квитки на літак від Ryanair, Lufthansa, МАУ та інших популярних авіакомпаній. Та сайт, на який веде лінк, не має нічого спільного з жодною з авіакомпаній, ані з Lowcostavia, де аферисти використали ілюстрацію зі статті веб-ресурсу.

Ця шахрайська схема не нова і час від часу у Facebook з'являються фейкові розіграші авіаквитків то від Ryanair, то від Lufthansa, то від інших компаній. Не переходьте за лінками та не поширюйте таку інформацію, якщо вона не з офіційних сторінок,
– йдеться у повідомленні.

Відповідну інформацію повідомили і в МАУ. Зокрема, клієнтів застерегли, що запущена вірусна реклама про те, що авіакомпанія розігрує безкоштовні квитки, є неправдивою.

"Рекомендуємо вам в жодному разі не надавати свою контактну та персональну інформацію у відповідь на цю розсилку", – попередили представники компанії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також стежити за нашим сайтом можна у Twitter, Google+ та Instagram.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Інтернеті поширюється новий вид шахрайства на авіаквитки
02 жовтень, 2017, 18:04